Πόσο θα πλήρωνες για να πετάξεις σ' αυτή την πτήση;

poso-tha-plirwnes-gia-na-petakseis-s-auti-tin-ptisi

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε την υπερπολυτελή σουίτα Residence στο Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι, με την ελπίδα να προσελκύσει τους πλούσιους ταξιδιώτες, τους εκατομμυριούχους διάσημους και τους βασιλείς που θα σκέφτονταν να ταξιδέψουν μαζί της. Το μόνο που χρειάζεσαι για να την κλείσεις είναι… 20.000 δολάρια.

Και τι πληρώνεις με 20.000 θα ρωτήσεις εύλογα. Κατ’ αρχάς, μια καμπίνα 125 τετραγωνικών μέτρων με τρεις ξεχωριστές σουίτες, σαλόνι με δερμάτινα έπιπλα, μια τηλεόραση 20” και τραπεζαρία, ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο με αιγυπτιακά βαμβακερά υφάσματα και επιλογή μαξιλαριών, μπάνιο με ντουζιέρα και μπουρνούζια. Ακόμα, έναν σεφ εντός πτήσης για εξατομικευμένο μενού, έναν σοφέρ, ιδιωτικό check in και υπηρεσίες μπάτλερ που έχει εκπαιδευθεί στο Σαβόι στο Λονδίνο, που θα κάνει για σένα τα πάντα.

Η σουίτα «The Residence» θα κάνει την πρεμιέρα της τον επόμενο μήνα στο δρομολόγιο Λονδίνο – Αμπού Ντάμπι, ωστόσο η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει τις πολυτελείς υπηρεσίες της στις πτήσεις για Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μελβούρνη και Σίδνεϊ, με το super διώροφο τζάμπο Α380. Μη βιαστείς πάντως να κάνεις κράτηση: οι 10 πρώτες πτήσεις είναι ήδη κλεισμένες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *