Πως φοριούνται τα Βολάν

ruffl26021_

Μία ακόμη τάση που εξελίσσεται μέσα στη φετινή Άνοιξη του 2016 είναι τα βολάν. Έντονα πτυχωτές λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν τα πιο θηλυκά κομμάτια της σεζόν. Μια τάση που την είδαμε το περασμένο Φθινόπωρο, μεταφρασμένο σαν Βικτοριανό trend, με βολάν στο λαιμό ενός πουκάμισου και εξακολουθεί να εμπνέει την στιλιστική πλευρά της Άνοιξης.

Πως φοριούνται τα Βολάν

Το σπουδαίο μαζί τους είναι πως πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα σχολικά φορέματα και παιδικά πάρτι, αντιθέτως δείχνουν σαγηνευτικά, με έντονη προσωπική διάσταση. Χωρίς να φοβούνται πλαισίωσαν ονειρεμένα φορέματα, top, φούστες, μανίκια, ακόμη και cropped παντελόνια.

Πως φοριούνται τα Βολάν

Θα σας πρότεινα να την δείτε αυτή τη τάση, γιατί με ένα τρόπο προσθέτει μια θεατρικότητα και μια δόση εξωτικού εφέ στην αύρα μας. Καλύπτουν ατέλειες – κάνουν έναν ανύπαρκτο στήθος να αποκτήσει όγκο, και εσείς αυτοπεποίθηση.

Πως φοριούνται τα Βολάν

Τα βολάν της φετινής σεζόν είναι πιο χαλαρά και πιο εύκολα, λιγότερο δομημένα και επιτηδευμένα. Δείχνουν απίστευτα σε πιο μαλακά υφάσματα και πιο sexy σιλουέτες. Τα βολάν δείχνουν υπέροχα στο μαύρο, λευκό και γκρι, αν θέλετε ένα στυλ πολυτελές και σοφιστικέ.

Πως φοριούνται τα Βολάν

 

Αν είστε πιο ρομαντικές το ροζ και το κόκκινο, είναι αυτό που θα σας ενθουσιάσει. Ισορροπήστε τα με χαλαρές σιλουέτες, παντελόνια με κωνικό τελείωμα και sexy τακούνια.

Πως φοριούνται τα Βολάν

Αν θέλετε ένα στυλ που να μην θυμίζει σε τίποτα μια εμφάνιση κοριτσίστικη, δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με πιο αυστηρά κομμάτια – τα αντίθετα έλκονται, ένας κανόνας που ισχύει πάντα – ή σπορ, όπως bomber jackets, αθλητικά παπούτσια. Μάθετε να συνδυάζετε το διαφορετικό βάζοντας τη δική σας πινελιά. Για παράδειγμα το πιο τόσο θηλυκό top βολάν φορέστε το με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι flat παπούτσια.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *