Πρόταση των ομάδων της Β' Κατηγορίας προς την ΕΠΣ Πέλλας

Οι κάτωθι ομάδες Ενωση Πολυκάρπης Μοναστηρακιου, Φίλιππος Φλαμουριάς, Μακεδονικός Έδεσσας, ΠΑΟ Περίκλ. Καρατζόβας, Ακρίτας Σωσάνδρας, Άρης Θεοδωρακίου, ΑΣ Άγρα, Αστέρας Νεοχωρίου, Αστραπή Ζέρβης, Μακεδονικός Μεσημερίου, Δόξα Μεγαπλατάνου, ΠΑΣ Ξιφιανής, Εθνικός Γραμματικού, αιτούμαστε την επανεξέταση του θέματος της ανόδου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Από τη στιγμή που ο όμιλος μας αποτελείται από 13 ομάδες (ο δεύτερος όμιλος έχει 10) πράγμα το οποίο σημαίνει για εμάς περισσότερα έξοδα, περισσότερα παιχνίδια, μετακινήσεις κλπ, που συνεπάγεται και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας θεωρούμε ότι είναι δικαιότερο να μην ανεβαίνουν 3 ομάδες από κάθε όμιλο, αλλά 3,5 και 2,5 αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε ο 4ος από τον 1ο όμιλο να δίνει αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με τον 3ο από τον 2ο όμιλο.

Η συγκεκριμένη κίνηση πέρα από την αποκατάσταση της δικαιοσύνης θα καταστήσει και περισσότερο ανταγωνιστικό το ήδη υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Αναμένουμε για τις ενέργειες σας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *