ΠΡΟΩΘΗΣΗ Δ.Τ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

canvas

Στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, και η Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού “Δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση”, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένο το σύλλογο οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή».

Η εκδήλωση με τίτλο: Ανοίγοντας τη συζήτηση. Ο HIV δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16.30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στόχος είναι η ενημέρωση και η ενθάρρυνση της κοινότητας ώστε  να προωθηθεί η εξέταση για τον HIV, τις Ηπατίτιδες Β & C και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, μέσω της ευαισθητοποίησης του κοινού  για τα οφέλη της έγκαιρης εξέτασης των εν λόγω  νοσημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ, καθώς του Εργαστηρίου Κοινωνικών και Μεταναστευτικών σπουδών.

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ: Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς

ΤΘ: 560

Τ.Κ: 52100

Πληροφορίες: Παπαλαμπροπούλου Μαρία

Τηλ/Φαξ: 24670 22122
e-mail: counsellingwomenkastoria@gmail.com

 παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης. 

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *