Προσοχή: Αυτά είναι τα 8 λάθη που κάνουμε όταν πίνουμε!

prosoxi-auta-einai-ta-8-lathi-pou-kanoume-otan-pinoumeΔεν θέλουμε να σας χαλάσουμε τη διασκέδαση μέσα από κανόνες και εγχειρίδια καλής συμπεριφοράς, αλλά καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

1. Μην πάτε σε πάρτι με άδεια χέρια

Ολοι γνωρίζουμε κάποιον που πηγαίνει με άδεια χέρια σε ένα πάρτι, πίνει όλο το κρασί, καταβροχθίζει τα σνακ και φεύγει χαμογελαστός.

Είναι αγένεια να πάτε σε πάρτι με άδεια τα χέρια.

Θεωρείται το ύψος της αγένεια από πολλούς, εμφανίζονται σε ένα κόμμα με άδεια χέρια είναι βέβαιο ότι θα τρίβετε ακόμη και τα πιο ήρεμα των δυνάμεων μέχρι το λάθος τρόπο.

Βάλτε ένα μπουκάλι κρασί σε μια τσάντα και πηγαίνετε στο πάρτι.

2. Μην βάζετε ομπρέλες στα κοκτέιλ σας

Εκτός του ότι θεωρούνται ξεπερασμένες, θα ταίριαζαν μόνο αν σερβίρατε τεκίλα στη Χαβάη ή κάνετε ηλιοθεραπεία σε κάποια τροπική παραλία.

3. Μην σερβίρεστε μόνοι σας δημοσίως

Στην Ιαπωνία, θεωρείται εξαιρετικά αγενές να βάλετε μόνοι σας το ποτό σας. Το… πρωτόκολλο επιμένει ότι ο οικοδεσπότης πρέπει να σερβίρει το πρώτο ποτό στους καλεσμένους του.

Σε ένα επίσημο κάλεσμα, μην πιείτε αν δεν έχουν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι.

4. Μην αναμιγνύετε αλκοόλ με ενεργειακά ποτά

Οσο δημοφιλή κι αν είναι, η ανάμειξη αλκοόλ με ενεργειακά ποτά είναι λάθος.

Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να πίνετε ποτέ τέτοια σκευάσματα, αλλά κάποιος που προτιμά μια βότκα με Red Bull αντί ένα τζιν τόνικ είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει πονοκέφαλο και να μην θυμάται τι έκανε την περασμένη νύχτα.

5. Μην βάζετε τελευταίο τον πάγο στο ποτήρι

Δεν είναι σωστό να βάζετε τον πάγο στο τέλος γιατί υπάρχει η πιθανότητα να ξεχειλίσει το ποτήρι σας και να τα κάνετε όλα χάλια.

Οταν πρόκειται για κρασί, αν βρίσκεστε στο σπίτι σας με φίλους, μπορείτε να βάλετε όσο πάγο θέλετε. Αλλά αν είστε εκτός σπιτιού και έχετε πληρώσει αρκετά χρήματα για ένα μπουκάλι κρασί, μην το αραιώσετε με πάγο. Η αραίωση μπορεί όχι μόνο να προσβάλει τον οικοδεσπότη σας, αλλά και να χαλάσει την ισορροπία του κρασιού σας.

6. Μην κάνετε νοήματα με τα χέρια σας στον μπάρμαν

Μπορείτε να σκεφτείτε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να τραβήξετε την προσοχή τους, αλλά κουνώντας εμφατικά το χέρι σας σε έναν μπάρμαν ενώ βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα πλήθος διψασμένων ανθρώπων, είναι πιο πιθανό να τον εκνευρίσετε και να σας κάνει να περιμένετε ακόμα περισσότερο.

Εξίσου λάθος είναι να κυματίζετε μπροστά του χαρτονομίσματα ή να χτυπάτε τα δάχτυλά σας.

Σεβαστείτε την ουρά και περιμένετε τη σειρά σας.

7. Κρατήστε το ποτήρι σωστά για να ρίξετε τη μπύρα

Το να ρίξετε σωστά τη μπύρα μέσα στο ποτήρι είναι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν θέλει ένα ποτήρι που το μισό είναι αφρός και το μισό η μπύρα. Γείρετε το ποτήρι σε γωνία 45 μοιρών για να χύσετε τη μπύρα σωστά στο ποτήρι.

8. Μην καταναλώσετε υπερβολικό αλκοόλ

Εχει συμβεί σε όλους. Ηταν μια καλή νύχτα, περάσατε καλά και ήπιατε πολύ. Μην γίνετε αυτός ο ενοχλητικός τύπος που επειδή έχει πιει πολύ φωνάζει δυνατά, μιλάει σε όλους και ενοχλεί.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *