ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Πολιτικές -κοινωνικές συμμαχίες ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Επί ποδός πολέμου βουλευτές, στελέχη, ευρωβουλευτές

Πρόβα τζενεράλε για την πολιτική συμμαχιών κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζοντας την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής απευθύνει «προσκλητήριο» προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να ενεργοποιήσει μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με απώτερο σκοπό να ανατραπούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Πρώτος σταθμός, η «συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Μετώπου για την αποτροπή της περαιτέρω διάσπασης, διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ» με την Κουμουνδούρου να απευθύνεται σε κοινωνικοί φορείς, εκπρόσωπους της Αυτοδιοίκησης, πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές.

Αυτό ήταν και το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου και αποφασίστηκε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει εξωστρεφής δράση και συντονισμός, για να αρχίσει μία σειρά εξορμήσεων με σκοπό να «μπλοκάρουν» το ξεπούλημα των αιγιαλών, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος κα.

Τέλος, βουλευτές, στελέχη, ακόμη και ευρωβουλευτές τίθενται σε εγρήγορση και θα δώσουν δυναμικό «παρών» σε διάφορες καμπάνιες που θα τρέξουν ανά την Ελλάδα, ενώ «πρεμιέρα» θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιουνίου, με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για το θέμα της ΔΕΗ.

Φωτογραφία Eurokinissi

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *