Που οδηγείται το ποδόσφαιρο της Πέλλας;

podosfairo_23

Δραματικά αρχίζει να μειώνεται ο αριθμός των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας καθώς μόλις 65 δήλωσαν συμμετοχή και θα δώσουν το παρών στα γήπεδα στις τρεις κατηγορίες.

Είναι φανερό πλέον το πρόβλημα στα οικονομικά των σωματείων, πόροι δεν υπάρχουν για να υπάρχει ομαλή λειτουργία παρότι υπάρχουν πάντοτε κάποιες εξαιρέσεις με κάποιους παράγοντες να τα ακουμπάνε κανονικά σε κάποιους μισθοφόρους παίκτες, οι οποίες όμως είναι παροδικές και έχουν μικρή χρονική διάρκεια.

Κανείς δεν γνωρίζει που οδηγείται το ποδόσφαιρο της Πέλλας που παραδοσιακά ήταν από τους κορυφαίους νομούς στην ανάδειξη παικτών που έκαναν επαγγελματική καριέρα.

Πριν λίγα χρόνια η ΕΠΣ Πέλλας πλησίαζε τα 100 σωματεία όμως οι καιροί άλλαξαν και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα, όταν περίπου 10 σωματεία αποφάσισαν να κάνουν ομάδες και να δηλώσουν συμμετοχή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ενώ ομάδες που ήταν στη Δ’ Εθνική κάποτε απουσιάζουν δυστυχώς.

 

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...