Πονοκέφαλος η Δυτική Μακεδονία για ΣΥΡΙΖΑ – Δεν «τραβάει» ο Καρυπίδης

karipidis-696x427

Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των περιφερειακών συμβούλων του, γεγονός που προκαλεί τρομερή ανησυχία στην Κουμουνδούρου, καθώς η επιλογή τους για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την μια πλευρά δεν έχει αρχίσει τις διεργάσιες κατάρτισης του ψηφοδελτίου του, καθώς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι είχαν ταχθεί στο «πλευρό» του στις περιφερειακές εκλογές του 2014, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι μαζί του ή θα αποσυρθούν από την πολιτική σκηνή, όπως δήλωσε ο ίδιος στην τελευταία προσυνεδρίαση της παράταξής του.

Παράλληλα εικόνα αποσύνθεσης δείχνουν τα σενάρια για μεταγραφές στελεχών της παράταξης Καρυπίδη στο αντίπαλο «στρατόπεδο» του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, όπως η περίπτωση του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέλεθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο «πλευρό» του «γαλάζιου» υποψηφίου.

Το επιτελείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς συζητήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη, προκειμένου να κλείσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και να προβεί σε ανακοίνωσή του στο εγγύς μέλλον, γεγονός που όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει.

Εν τω μεταξύ την αμήχανη κατάσταση  στην οποία βρίσκεται ο περιφερειάρχης έρχονται να εντείνουν και οι πληροφορίες, βάσει των οποίων το επιτελείο του Γιώργου Κασαπίδη, εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην στελέχωση του συνδυασμού του, στο οποίο θα συμπεριληφθούν κατά βάση νέοι άνθρωποι, με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.

ΠΗΓΗ: kalpi19.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...