Ποιο πορνό; Με αυτές τις ταινίες ερεθίζονται οι άντρες

thewolfmargot

 

 

Θυμάσαι που  η Βάλια είχε γράψει για τις ταινίες που έκαναν τις γυναίκες να αναστενάξουν; Αυτή τη φορά, στο καθιερωμένο μας poll ρωτήσαμε δέκα άντρες ποιες ήταν εκείνες οι ταινίες που τους έκαναν να ερεθιστούν. Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε ταινίες πορνό αλλά σε κλασικές ερωτικές ταινίες. Ας δούμε τι μας απάντησαν.

Μάριος, 26

Μάλλον το Striptease με την Demi Moore. Και αυτό λόγω ηλικίας επειδή ήταν ό,τι πιο κοντά σε πορνό που έπαιζε εκείνη την εποχή.

Αντρέας, 31

Πολύ απλά… Νymphomaniac.

Δημήτρης, 29

Μάτια Ερμητικά Κλειστά. Με έφτιαξε η κατάσταση με τις μάσκες στο ομαδικό όργιο. Α και ο Λύκος της Wall Street. Στη σκηνή που είναι αυτή στο πάτωμα και χαιδεύεται στα μούτρα του DiCaprio.

Θοδωρής, 45

Νομίζω ότι είχα τόσες ορμές μικρός που φτιαχνόμουν ακόμα και όταν έβλεπα τα κορίτσια από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Ως έφηβος με μια ταινία που λεγόταν Έξαψη με την  Faye Dunaway.

Ιάσωνας, 34

Σε όσες δείχνει στήθια. Πέρα από την πλάκα, είχα ερεθιστεί στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά μάλλον επειδή μου έβαζε χέρι ένα κορίτσι που τη βλέπαμε μαζί. Εναλλακτικά, όλες οι ταινίες με Monica Bellucci, Megan Fox και το Vicky, Christina, Barcelona.

Πέτρος, 29

Cruel Intentions με Sarah Michelle Gellar ξαπλωμένη στο κρεβάτι να προσπαθεί να αποπλανήσει τον ετεροθαλή αδερφό της και το επικό λεσβιακό φιλί με την άλλη που το έπαιζε χαζή.

 

Μάκης, 31

Κάθε φορά που βλέπω το Βασικό Ένστικτο. Καμιά φορά το προτιμώ και από πορνό επειδή είναι σίγουρη εγγύηση. Μ’ αρέσει η σκηνή στο μπαρ που η Sharon Stone κάνει παιχνιδάκια με μια παράξενη τύπισσα και μετά όλη η άγρια σκηνή σεξ με τον Michael Douglas.

Παναγιώτης, 27

Τα σαγόνια του καρχαρία. Φαντάζεσαι; Αυτό θα ήταν creepy. Είχα τρελαθεί με τη σκηνή από τον Don Jon όπου η Scarlett Johansson έκανε τον Joseph Gordon-Levitt να τελειώσει χωρίς καν να κάνουν σεξ

Γιώργος, 35

Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης. Γιατί ο Πίπης κοιμάται και από το ξεκούμπωτο πουκάμισό του πέφτει το στήθος της Βουγιουκλάκη.

Ορέστης, 39

Το σεξ στον Τιτανικό ήταν το καλύτερο. Not. Δεν μου έρχεται κάποια κλασική ταινία αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα με τον εαυτό μου όταν ερεθίστηκα με το Brokeback Mountain. Πού να ήμουν και gay δηλαδή.

Τι να πει κανείς! 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *