Ποιος να φανταστεί ότι ο Πουτιν κατέστρεψε ήδη 14 εργοστάσια βιο-όπλων στην Ουκρανία ……….

Screenshot 2022-03-04 at 11-56-44 «Κανείς δεν θα μας απειλήσει» - «Οι Ουκρανοί βάζουν τους αμάχους ως ασπίδα» υποστηρίζει ο[...]
Ποιος να φανταστεί ότι ο Πουτιν κατέστρεψε ήδη 14 εργοστάσια βιο-όπλων στην Ουκρανία που περιείχαν ιους ικανούς να αφανίσουν όλη την Ανθρωπότητα και ήταν αντιστοιχα με της Ουχαν??
Στο νησακι snake island που το κατεστρεψε ο Πουτιν ειχαν κατασκευασει τον ιο της λυσσας σε μορφή σπρευ .Αν οι ισχυροι του κόσμου αποφαζισαν να το ψεκάσουν θα αφανιζόταν το 100% της ανθρωπότητας .
Ποιος να ξέρει ότι η Ουκρανία διαθέτει υπόγεια τουνελ 32.000 χιλ. μέσα απο τα οποία γινόταν διακίνηση παιδιών, γυναικών , ναρκωτικών για να απολαμβάνει η ελιτ του κόσμου το αδρενόχρωμα της…?? Ποιος να ξέρει οτι η Ουκρανία ειναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Ιδρύματος Κλιντον ?? Και πρεπει να γνωριζεις και τι ακριβως εκανε αυτο το ίδρυμα….Διοτι ακούς Ιδρυμα και νομιζεις οτι κανουν αγαθοεργίες.
Και σιγουρα τις απαντήσεις δεν θα τις βρεις στο GOOGLE…
Τα εγκλήματα που κάνουν οι Ουκρανοί Ναζί στους ορθόδοξους πολίτες ποιος τα ξέρει?
ΚΑΝΕΝΑΣ.
Όποιος δεν τα γνωρίζει , λογικό είναι να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον Πούτιν με υπόλοιπα καθάρματα της Δύσης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *