Ποιες σκέψεις απαγορεύονται στο σεξ ;

38d493b8b3897322a2f0bf6f182e4b5c_576x399__1_

Μήπως φεύγει το μυαλό σας κατά την διάρκεια του σεξ; Ποιες είναι οι σκέψεις που πραγματικά απαγορεύονται κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης;

Οι περισσότερες γυναίκες παραδέχονται ότι αποσπώνται από τις σκέψεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σημείο που θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η σκέψη τείνει να γίνει ένα είδος στυτικής δυσλειτουργίας!

Μεταξύ των σκέψεων είναι κάποιες απαγορευμένες, οι οποίες όχι μόνο δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά λειτουργούν κατασταλτική στην ευχαρίστηση της σεξουαλικής πράξεις.

Σεξ

Η «μαύρη λίστα» των σκέψεων κατά τη διάρκεια του σεξ έχει ως εξής:

1) Πώς φαίνεται το στήθος/ο πισινός/οτιδήποτε στο σώμα

Ζούμε σε μια κοινωνία έντονα συνδεδεμένα με την εικόνα, ενώ έχουμε μεγαλώσει με βλέποντας πορνό πριν καν κάνουμε σεξ. Ως εκ τούτου, έχουμε αρκετά standards σχετικά με το σεξ και την εικόνα.

Απαλείψτε τα! Στο κάτω κάτω δεν είστε πορνοστάρ. Για να κάνει σεξ κάποιος μαζί σας μάλλον δεν επηρεάζεται από το όχι τόσο στητό στήθος σας.

2) Οι κουρτίνες είναι ανοιχτές;
Αυτό σας κάνει να φρικάρετε. Η σκέψη ότι μπορεί να δει ο γείτονας τι κάνετε είναι λογικό να σας αγχώσει. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σας δουν, ενώ σίγουρα δεν θα σταματήσουν να παρατηρήσουν τι κάνετε, αλλά θα απομακρυνθούν.

Αφήστε τις κουρτίνες ανοιχτές και αν συνεχίσετε να ανησυχείτε, απλώς μπείτε κάτω από τα καλύμματα.

3) Κάνω τους σωστούς ήχους;
Ό,τι ήχοι και αν βγαίνουν από το σώμα σας, είναι οι ήχοι που αυτό θέλει να κάνει. Αφήστε το σώμα σας να κάνει τους ήχους που επιθυμεί. Το ταίρι σας θα χαρεί με τη γνησιότητά τους και το γεγονός ότι είστε παρόντες και δεν κάνετε κάποια προσποίηση.

Σεξ

4) Δουλειά
Δεν σκεφτόμαστε ποτέ την εργασία κατά το σεξ! Η δουλειά δεν έχει θέση στην κρεβατοκάμαρα και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

5) Θα φτάσω σε οργασμό;
Μερικές φορές θα έρθετε σε οργασμό και άλλες όχι. Όταν ανησυχείτε αν θα τελειώσετε, τότε αποστασιοποιείστε από τα πράγματα που θα σας οδηγήσουν στη «γραμμή τερματισμού». Μην ασκείτε τόσο μεγάλη πίεση στον εαυτό σας.

6) Θα φτάσει ο σύντροφός μου σε οργασμό;
Ένας κοινός μύθος είναι ότι οι άνδρες θέλουν πάντα σεξ και ότι πάντα έρχονται σε οργασμό. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κακή σύντροφος ή μη ελκυστική ή έκανες κάτι λάθος.

Καλύτερα να είσαι προσεκτικός εραστής: Δώστε προσοχή σε τι του αρέσει και τι όχι και θα φτάσει σε οργασμό.

7) Τι έχω να κάνω μετά;
Βγάλτε από το κεφάλι τις υποχρεώσεις και εστιάστε στο σεξ. Η κουζίνα μπορεί να μείνει βρώμικη για άλλα είκοσι λεπτά.

8) Οι γείτονες μπορεί να με ακούσουν
Ε και;

9) Γιατί κοιτάει έτσι ο σκύλος;
Βγάλτε τον εξαρχής έξω από το δωμάτιο. Είναι περίεργο

10) Η γιαγιά
Αυτό είναι μισό αστείο. Η πραγματικότητα είναι ότι καμιά φορά σκεφτόμαστε τυχαία άτομα κατά τη διάρκεια του σεξ. Βγάλτε τα από το κεφάλι σας και κάντε αντικατάσταση με κάτι πιο κατάλληλο.

11) Παλιές, κακές σεξουαλικές εμπειρίες
Αυτό είναι δύσκολο. Κάποιες γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση, οπότε οι μνήμες αυτές ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας νέας σεξουαλικής εμπειρίας.

Εδώ η μόνη συμβουλή έχει ως εξής: Να είστε ευγενικές με τον εαυτό σας.

Αν πάλι οι σκέψεις αυτές γίνουν εντονότερες, τότε καλύτερα να σταματήσετε για λίγο τη σεξουαλική πράξη.

12) Αυτό το σημείο στο ταβάνι
Εάν το πιο ενδιαφέρον πράγμα που σας συμβαίνει, είναι η σκέψη για το σημείο στο ταβάνι, τότε προσπαθήστε να εντείνετε το παιχνίδι με τον σύντροφό σας. Τώρα.

Πηγή: boro.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *