ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στην ΠΕΛΛΑ της ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ του ΚΚΕ ΕΛΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Στην Πέλλα θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15 Μάη η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου. Θα επισκευτεί την Αριδαία και χωριά του Δήμου Αλμωπίας συνοδευόμενη από τους υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για την Αντιπεριφέρεια Πέλλας Ουγγρίνο Αλέκο και τον Δήμο Αλμωπίας Φτίκα Νίκο.
Στα πλαίσια της ολοήμερης παρουσίας της στην Αλμωπία, θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει στους κατοίκους της περιοχής την ανάγκη ενιαίας έκφρασης των λαϊκών στρωμάτων της Καρατζόβας ( εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών & εμπόρων και μικρομεσαίων αγροτών ) στην τριπλή εκλογική μάχη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας και τον Δήμο Αλμωπίας.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της περιοδείας της Ελένης Γερασιμίδου στην Αλμωπία περιλαμβάνει :

· Στις 11 π.μ. – Επίσκεψη στην πόλη Αριδαίας και περιοδεία στην αγορά της.
· Στις 5 μ.μ. – Συνάντηση για καφέ και συζήτηση με Γυναίκες στον Εξαπλάτανο στην πιτσαρία «Rosella».
· Στις 6.30’ μ.μ. – Επίσκεψη στη Φιλώτεια.
· Στις 8 μ.μ. – Χαιρετισμός σε συγκέντρωση στην Πλατεία Εξαπλατάνου με ομιλητές τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ουγγρίνο Αλέκο & τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Φτίκα Νίκο.

 

Αναρτήθηκε από PETROS

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *