Παραιτήθηκε μετά από θρίλερ ο Χάρης Θεοχάρης

Σε θρίλερ εξελίχθηλε η αποπομπή Θεοχάρη από την Γενική Γραμματεία Εσόδων.

Ο κ.Θεοχάρης παρέμεινε επί τρεις και πλέον ώρες ώρες στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος προηγουεμένος είχε ζητήσει την παραίτησή του.

Τελικά το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε την αποδοχή της παραίτησής του κ. θεοχάρη.

Προηγούμενος το γεγονός της μαραθώνιας συνάντησης, σε συνδυασμό με διαρροές από το γραφείο της Κομισιόν στην Αθήνα, είχε πυροδοτήσει φήμες ότι οι Βρυξέλλες φέρουν αντιρρήσεις στην «καρατόμηση» Θεοχάρη.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε την παραίτηση του γενικού Γραμματέα -αίτημα που σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr έχει προέλευση το Μέγαρο Μαξίμου– αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέφρασε έντονη δυσφορία για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Χάρη Θεοχάρη, τονίζοντας ότι ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει πενταετή θητεία ακριβώς για να μην εξαρτάται από τον «πολιτικό κύκλο». Σημείωνε μάλιστα ότι ο κ. Θεοχάρης στη μέχρι τώρα θητεία του «παρήγαγε έργο».

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *