Παραιτήθηκε απ'τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης! "Κλειστά χαρτιά" η διοίκηση

Παραιτήθηκε απ'τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης! `Κλειστά χαρτιά` η διοίκηση

Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ! Ο κόουτς ενημέρωσε για την απόφαση που έλαβε στο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας τονίζει ότι δεν θα ενημερώσει άμεσα αν θα αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή της.

“Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα υποβάλω την παραίτηση μου. Με τη λήξη ενημέρωσα πρώτα τους παίκτες μου και στη συνέχεια τον κ. Αγγελίδη που είναι εδώ… Είμαι υποχρεωμένος με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ να το κάνω. Δεν με εκφράζει αυτή η εικόνα που δείχνει η ομάδα. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό σε αυτή την ομάδα. Και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Αν η διοίκηση πει πως πρέπει να φύγω, θα φύγω. Αν με θέλει εδώ, θα μείνω για όσο με θέλει. Εγώ δεν φεύγω ποτέ. Απλώς κάνω πιο εύκολο το έργο όλων“, είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης, ενώ για τον λόγο της παραίτησής του είπε πιο αναλυτικά: “Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Ποιος φταίει γι’ αυτό;”.

Επίσης, εξήγησε και γιατί άρχισε βασικός ο Γλύκος και κλείνοντας αναφέρθηκε και στο θέμα του Τζαβέλλα: “Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ, το ζήτημα είναι η ομάδα. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ“.

Η διοίκηση, πάντως δεν άνοιξε τα… χαρτιά της.  “Δεν θα μάθετε σήμερα αν γίνεται ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη” απάντησαν από την ηγεσία του “Δικεφάλου του Βορρά”, ενώ ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για τα τεκταινόμενα.  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον του προπονητή εν θερμώ!

Στο μεταξύ, ο Σ.Φ. Νεάπολης κι η “Θύρα 4” αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης προχώρησσαν σε ειρηνική διαμαρτυρία αντιδρώντας έτσι για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας τους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *