ΠΑΟΚ – Φερέιρα: Αποχαιρέτησε τους παίκτες! Το συμβόλαιο με Παλμέιρας

Screenshot_2020-10-30 ΠΑΟΚ - Φερέιρα Αποχαιρέτησε τους παίκτες Το συμβόλαιο με Παλμέιρας

Ήταν το τελευταίο του ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα αφήνει τους Θεσσαλονικείς και “μετακομίζει” στην Παλμέιρας.

Μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γρανάδα, ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του αλλά και το υπόλοιπο σταφ του “δικέφαλου του Βορρά” που βρέθηκε στην Ισπανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, για να μαζέψει τα πράγματα του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βραζιλία.

“Νιώθω περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί, να συνεχίσετε να αποδεικνύεται από τι είστε φτιαγμένοι”, τους είπε μεταξύ άλλων.

Ο 41χρονος Πορτογάλος προπονητής αφήνει τον ΠΑΟΚ και θα υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος του 2022, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Όπως τονίζεται, ο Φερέιρα συμφώνησε την Τετάρτη (28.10.2020), λαμβάνοντας όλα τα σχετικά έγγραφα του συμβολαίου, ενώ «η Παλμέιρας κατέλαβε έως την τελευταία στιγμή προσπάθειες για να μειώσει το ποσό της αποζημίωσης που έπρεπε να δώσει στον ΠΑΟΚ».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...