ΠΑΟΚ: Παίρνει… σκούπα ο Άρνεσεν

ΠΑΟΚ: Παίρνει... σκούπα ο ΆρνεσενΟ χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ αφού με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η σεζόν, ο Άρνεσεν είναι υποχρεωμένος να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να βρεθεί ο προπονητής αλλά και οι παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Ο δικέφαλος του βορρά καλείται να ξεχάσει τα όσα έγιναν στα πλέι οφ και οι άνθρωποι της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν γρήγορα για να σχεδιάσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ετοιμάσει τις προτάσεις του, αρχικά για τις αποδεσμεύσεις παικτών. Όπως αναφέρει το GOAL αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την Τούμπα. Τα συμβόλαια των Ιτάνζ, Γιακουμή και Παπαδόπουλου λήγουν και είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους Λούκας, Μέρτενς, Μαντούρο. Ο πρώτος αναμένεται να φέρει και χρήματα στον ΠΑΟΚ ενώ οι άλλοι δύο θα μείνουν ελεύθεροι. Πιθανή είναι και η αποχώρηση των Γκολάσα, Νομπόα και Κόστα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Προτεραιότητα αποτελεί η περίπτωση προπονητή, με τον Σελότο να φαντάζει φαβορί, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με παίκτες που θα αποκτηθούν

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *