ΠΑΟΚ: Νέος πρόεδρος, αλλάζει και… συμπεριφορές

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο ΙάκωβοςΑγγελίδης, όπως αποφασίστηκε στη Γ.Σ. των μετόχων των Θεσσαλονικέων, με τον Ζήση Βρύζα να τονίζει ότι “… υπάρχει πλάνο για μεταγραφές και κάνουμε αγώνα να αλλάξουμε συμπεριφορές περασμένων ετών”.

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.

Εκεί, αποφασίστηκε -και επίσημα- πως ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, ο οποίος υπογράφει για τα επόμενα πέντε χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στις 150.000 ευρώ

Εκπροσωπήθηκε το 84,41% του μετοχικού κεφαλαίου (περίπου 93 εκ. μετοχες), ενώ το νέο ΔΣ, αναλυτικά, αποτελείται από τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζήση Βρύζα, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλία Γεροντίδη και Δημοκράτη Παπαδόπουλο (εκπρόσωπος ΑΣ ΠΑΟΚ).

Σε ερώτηση για το πώς γίνονται οι μεταγραφές και γιατί υπάρχει ένα θολό τοπίο στο πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις, ο Βρύζας απάντησε ότι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για να εξηγηθούν αυτά τα θέματα τονίζοντας, πάντως, ότι “υπάρχει πλάνο και θα εξηγηθεί. Κάνουμε αγώνα να αλλάξουν συμπεριφορές πολλών ετών”.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε, ακόμη, ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει ΔΣ προκειμένου να καθοριστούν οι ρόλοι των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *