Παναργειακός: Ώρα για μπαράζ!

panargΤην Κυριακή ο Παναργειακός φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ. Γρεβενών, Α.Ε.Π. Βατολάκκου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Τρίτη Εθνική Κατηγορία.

Και τώρα οι…τέσσερις τους! Η ώρα των μπαράζ έφτασε και ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία κινείται σε ρυθμούς… ποδοσφαιρικούς. Οι πρωταθλητές Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά αυτή την Κυριακή (10/5) και τελειώνει στις 31 Μαΐου, στο οποίο ως γνωστόν ο πρωτοπόρος του Ομίλου θα πάρει το “χρυσό” εισιτήριο και θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Άργος. Οι πρωταθλητές Καστοριάς φιλοξενούν στην πρεμιέρα των μπαράζ την Α.Ε.Π. Βατολάκκου και ευελπιστούν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με το…δεξί, έχοντας βέβαια ως βασικό σύμμαχο τον κόσμο, ο οποίος οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα του Παναργειακού σε αυτούς τους έξι εναπομείναντες τελικούς της χρονιάς.

Στον έτερο αγώνα της ημέρας ο ΠΑΣ Φλώρινα φιλοξενεί τον Εορδαϊκό.

Την αναμέτρηση του Παναργειακού με την Α.Ε.Π. θα διευθύνει ο έμπειρος ρέφερι, Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (ΣΔΠ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους κυρίους Τίκα και Μωυσιάδη.

 

1η αγωνιστική (Κυριακή 10/05/2014 – 5.00μ.μ.)

ΠΑΣ Φλώρινας – Εορδαϊκός (ΔΑΚ Φλώρινας)
Κατσικογιάννης Αλ., Κάραλης Ελ., Κόλλιας Αθ. (Ηπείρου)
Παναργειακός – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (γήπεδο Άργους Ορεστικού)
Μπαλατσούκας Κ., Τίκας Δ. (Θεσπρωτίας),Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου)

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *