Πέθανε η κόρη της Whitney Houston – Οι γιατροί την έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 21 χρόνων άφησε η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. Όπως αναφέρει η mailonline, οι γιατροί την έβγαλαν από την μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια και οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλεύεται την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για να σταματήσουν το οίδημα στον εγκέφαλο της, αλλά δυστυχώς η κατάσταση της ήταν ήδη αρκετά κρίσιμη.

Νοσηλευόταν για πέντε μέρες και από το πρωί κυκλοφόρησε η είδηση πως είναι πια “εγκεφαλικά νεκρή”. Μην μπορώντας να κάνουν κάτι παραπάνω οι γιατροί σταμάτησαν τη μηχανική υποστήριξή της, ενώ νωρίτερα ενημέρωσαν την οικογένεια της που βρέθηκε στο νοσοκομείο για να θρηνήσει για εκείνη.

Η κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα, όπως είχε βρεθεί πριν τρία χρόνια νεκρή η μητέρα της σε ξενοδοχείο στο Beverly Hills.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, Bobby Brown (είχε σήμερα τα γενέθλιά του), ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει για αυτό που συνέβαινε στο παιδί του

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...