Πάολα: H κόρη της, Παολίνα Ζογλοπίτη, την απόλαυσε στην πίστα [εικόνες]

paola1.jpg

Σε οικογενειακό κλίμα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Φωταέριο η Πάολα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις δυνάμεις τους τον φετινό χειμώνα και απογείωσαν το κέφι με τις εμφανίσεις τους που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους το περασμένο Σάββατο. Στο μεγάλο φίναλε μάλιστα η Πάολα είχε στον πλευρό της την οικογένειά της. Την κόρη της Παολίνα και τον πρώην σύζυγο της Φώτη Ζογλοπίτη.
Αν και χωρισμένοι η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους, αφού τους ενώνει η 18χρονη κόρη τους. «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον πατέρα της κόρης μου. Αν θελήσει κάποιος από τους δύο μας να παντρευτεί, τότε θα δώσουμε διαζύγιο.

Δεν παραμένουμε παντρεμένοι με τον πρώην άντρα μου για το παιδί, αλλά γιατί αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα από τον γάμο γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλον», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Πάολα.

Πατέρας και κόρη καμάρωσαν την Πάολα στην πίστα ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος. Ολοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του NDP και χάρισαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους.

Παολίνα Ζογλοπίτη: Καμάρωσε την Πάολα επί σκηνής

Η Παολίνα έχει γίνει ξανθιά και η ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι εντυπωσιακή.


Φώτης Ζογλοπίτης-Παολίνα Ζογλοπίτη-Λάκης Λαζόπουλος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *