Ο Vangelis στηρίζει Mary Katrantzou: Το επετειακό σόου που καταχειροκροτήθηκε

o-vangelis-stirizei-mary-katrantzou-to-epeteiako-soou-pou-kataxeirokrotithike_1537267386.col-8

Το επετειακό σόου της Mary Katrantzou στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο για πολλούς λόγους.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια γιόρταζε τα 10 χρόνια (εξαιρετικά) επιτυχημένης πορείας της στον παγκόσμιο χώρο της μόδας και τις διεθνείς αγορές, και η συλλογή της συγκέντρωνε όλες εκείνες τις αναφορές και τις στιγμές της δημιουργίας της σε μια δυνατή στιγμή δημιουργικής κορύφωσης.

Οι πιο απαιτητικοί κριτικοί μόδας έγραψαν ενθουσιώδεις, γενναιόδωρες κριτικές για το σόου της, επιβεβαιώνοντας ότι η Katrantzou βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας της και έχει πολλά ακόμα να δώσει.

Το σόου συγκέντρωνε κομμάτια και αναφορές από τις προηγούμενες συλλογές της/ (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Family Limited)

Ωστόσο, το πιο δυνατό στοιχείο της βραδιάς, ήταν ο παράγοντας της μουσικής. Ο διεθνούς φήμης και βραβευμένος με Όσκαρ Έλληνας συνθέτης Vangelis ανέλαβε να ντύσει μουσικά το σόου- μια κίνηση συμβολική, δύο Ελλήνων που πέτυχαν στο εξωτερικό και συναντήθηκαν στην κορυφή.

«Είναι ο πιο απίστευτος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε η Katrantzou για τον συνθέτη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο ίδιος είχε προσφερθεί στο παρελθόν να συνθέσει μουσική για τα σόου της, αλλά η ίδια ήταν εξαιρετικά ντροπαλή και διστακτική για να το δεχτεί.

Ο επετειακός χαρακτήρας του σόου ήταν αυτός που την έκανε να αλλάξει γνώμη και της έδωσε το θάρρος που χρειαζόταν για να του τηλεφωνήσει- μόλις 1 μήνα πριν το σόου. Τελικά, ο Vangelis της έδωσε κάποιες ακυκλοφόρητες συνθέσεις του, δίνοντας στο σόου έναν εντελώς ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Δες το βίντεο. 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *