Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για τις κλοπες των γουναρικών

profitis-ilias-2

Σχετικά με τα κρούσματα κλοπών γουναρικών σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τουριστικά θέρετρα της χώρας μας (Χαλκιδική, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη κ.λ.π.),   ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ενημερώνει τα μέλη του ότι ήδη έχει προβεί σε διαβήματα προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, εφιστώντας μεταξύ άλλων την προσοχή στο γεγονός ότι με το τέλος της τουριστικής σεζόν επιστρέφουν τα εμπορεύματα των γουνοποιητικών επιχειρήσεων από τη Χαλκιδική και τα νησιά προς Καστοριά – Σιάτιστα, για διαρκή επαγρύπνηση των Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Στις πρωτοφανείς δύσκολες στιγμές που βιώνει πλέον ο κλάδος από εξωγενείς κυρίως παράγοντες, έρχονται να προστεθούν και τέτοια κρούσματα βίας που οδηγούν σε οικονομική καταστροφή τους πληγέντες επιχειρηματίες.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» βρίσκεται, με σεβασμό πάντα και διακριτικότητα, δίπλα στους συναδέλφους γουνοποιούς και προσπαθεί, με ότι δυνατότητες έχει να βοηθήσει προς την εξομάλυνση και λύση κάθε προβλήματος.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...