Ο Σταύρος Ξαρχάκος Επίτιµος ∆ιδάκτορας του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

P1290026

Τιμητική εκδήλωση αναγόρευσης στο μεγάλο μας συνθέτη στην Κοζάνη

Η τελετή αναγόρευσης του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, σε Επίτιµο ∆ιδάκτορα του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του εορτασµού των Αγίων Τριών Ιεραρχών Προστατών των Γραµµάτων και της Παιδείας, πραγματοποιήθηκε χθες ∆ευτέρα 29 Ιανουαρίου στο αµφιθέατρο του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη. Η ανάγνωση- επίδοση του «ψηφίσματος» του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας , έγινε από τον Πρόεδρο του Τµήµατος κ. Γεώργιο Λάππα, ενώ η επίδοση της «αναγόρευσης» και του τιµητικού «Μεταλλίου» στον κ. Ξαρχάκο, έγινε από τον Πρύτανη του Ιδρύµατος κ. Στέργιο Γκανάτσιο. Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αφιέρωµα στο έργο του συνθέτη από την ορχήστρα και Χορωδία Μελών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και την ορχήστρα και Χορωδία Μελών του Μουσικού Σχολείου Πτολεµαΐδας.

Θανάσης Τέγος

http://kozan.gr/wp-content/uploads/2018/01/P1290032.jpghttp://kozan.gr/wp-content/uploads/2018/01/P1290038.jpg

Δείτε όλο το μεγάλο φωτορεπορτάζ στο kozan.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *