Ο πλήρης κατάλογος των περιοχών στην Καστοριά που θα πάρουν τα νοικοκυριά επίδομα για κάλυψη τηλεοπτικού σήματος

tileorasi-1

Ο πλήρης κατάλογος των περιοχών στην Καστοριά όπου θα πάρουν τα νοικοκυριά εφ άπαξ επίδομα για κάλυψη τηλεοπτικού σήματος με βάση το νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή:
ΔήμοςΚαστοριάς
Κορομηλιά, Μανιάκοι, Δενδροχώρι,
Λεύκη, Ομορφοκκλησιά, Βασιλειάδα, Αγία Παρασκευή, Βυσσινιά, Οξυά, Ιεροπηγή, Νέος Οικισμός, Μακροχώρι, Μελάς, Άγιος Αντώνιος, Άνω Μελάς, Χαλάρα, Μαυρόκαμπος, Κρανιώνας, Γάβρος, Πτεριά, Κάτω Πτεριά

Δήμος Άργους Ορεστικού
Άργος Ορεστικό, Μελάνθιο, Βογατσικό, Διαλεκτό, Λάγκα, Ανθηρό, Άνω Περιβόλι, Ζευγοστάσιο, Γέρμας, Νέο Κωσταράζι.

Δήμος Νεστορίου
Καληβρύση, Πολυάνεμος, Αγία Άννα,
Διποταμία , Χιονάτο, Κομνηνάδες, Μεσόβραχο, Επταχώρι, Χρυσή, Πευκόφυτο, Ζούζουλη, Γράμμος, Κυψέλη, Πεύκος, Λειβαδοτόπι, Τρίλοφος, Στενά, Μονόπυλο, Γιαννοχώρι.

110 ευρώ επίδομα σε νοικοκυριά περιοχών που δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο του υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής με το δημόσιο να χορηγεί επίδομα 110 ευρώ σε χιλιάδες νοικοκυριά ώστε να αποκτήσουν τηλεοπτική πρόσβαση.

Παράλληλα, τα νοικοκυριά αυτά στα οποία θα χορηγηθεί το επίδομα έχουν το δικαίωμα επιλογής του παρόχου της αρεσκείας τους.

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης. Επισημαίνεται ότι μόνιμος κάτοικος συγκεκριμένης περιοχής χαρακτηρίζεται ο πολίτης που έχει την κύρια και μόνιμη εγκατάστασή του σε αυτή κατά τέτοιο τρόπο ώστε ως άνω τόπος να έχει καταστεί, σύμφωνα με τη βούλησή του, το σταθερό κέντρο των εν γένει βιοτικών του σχέσεων.

1

2

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *