Ο Παναργειακός πέρασε και από την έδρα του Κάστορα με σκορ 0-4

IMG_7014

 

Ο Παναργειακός πέρασε και από την έδρα του Κάστορα  με σκορ 0-4 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος . Η ομάδα του Βαγγέλη Σιώμου εκτός από τα γκολ που σημείωσε (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) είχε και δύο δοκάρια, πλήθος ευκαιριών και ένα γκολ που για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ακυρώνεται, με τρόπο που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ελπίζουμε ότι στο μέλλον δε θα επαναληφθεί.
      Η ομάδα του Άργους παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Αστραπή.
      Ο Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Κοσμίδη κάτω από τα δοκάρια, Δινάδη,  Ιωαννίδη, Τσιάτσο, Σιδηρόπουλο, Χότζα, Αγγέλκο, Χαραλαμπίδη, Βρέστα, Ζενελάκ και Βιέρο.
       Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Παππάς, Τσιγαρίδας, Μπαράκης και Τσαμτσάκης που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας για λόγους υγείας.
      Τα γκολ για την ομάδα του Παναργειακού πέτυχαν οι Χαραλαμπίδης (57′), Δινάδης (72′), Ζενελάκ (86′) ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ των παιχτών του Κάστορα (51′).
      Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός υποδέχεται στο γήπεδό του τη Δόξα Αμπελοκήπων.

 

 

    Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Παναργειακού κ. Τζημαράκας φρόντισε να γλυκάνει  τους ποδοσφαιριστές του Παναργειακού ανταμοίβωντάς τους για την μεγάλη τους προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.
panargiakosfc.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *