Ο Παναθηναϊκός τιμά τον Δημήτρη Διαμαντίδη με μια απίθανη συλλογή

diamantidisdimitrisΥπάρχουν προσφορές και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! Αυτό που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός για τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, είναι όχι απλά μοναδικής έμπνευσης αλλά και συλλεκτικής αξίας!

Γιατί όταν έχεις τη δυνατότητα να γίνεις ένας από τους 250 Παναθηναϊκούς που θα έχουν για ΠΑΝΤΑ κάτι μοναδικό από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τότε δεν είναι απλή υπόθεση! Για την ακρίβεια είναι κάτι συγκλονιστικό για κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού, για κάθε φίλο του μπάσκετ!!!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα PAOSHOP, στα πρότυπα του ΝΒΑ, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μία από τις 150 μπάλες και τις 100 φανέλες του μεγάλου αρχηγού! Τόσο οι μπάλες όσο και οι φανέλες, είναι αριθμημένες, έχουν ιδιόχειρη υπογραφή του 3D και θα δοθούν σε χειροποίητη, υπερπολυτελή, θήκη.

Ο Παναθηναϊκός τιμάει τον αρχηγό του αλλά και τους φιλάθλους του με μία προσφορά που δεν έχει γίνει ξανά αλλά και δεν θα ξαναγίνει!

Μια προσφορά που μόνο στο ΝΒΑ και για πολύ μεγάλους αθλητές, παίκτες-θρύλους του πλανήτη, έχει υπάρξει…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...