''Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ''…

Ο νέος υπουργός Οικονομικών έχει επαφή με την κοινωνία, είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. «Είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής που δεν είχε ιδιαίτερη …
οικονομική άνεση και κατάφερε πολλά» είπε ακόμα και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο νέος υπουργός που είναι χαμηλών τόνων θα τα καταφέρει.

Όσον αφορά στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Αργύρης Ντινόπουλος είπε πως η πόρτα του και το τηλέφωνό του είναι πάντα ανοικτά στους πολίτες και  πως απαντά σε όλους όσοι τον καλούν, όπως έκανε πάντα.

Μιλώντας και για τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνό του από το Μέγαρο Μαξίμου για να του ανακοινωθεί πως υπουργοποιείται, ο Αργύρης Ντινόπουλος είπε πως εντυπωσιάστηκε από την απλότητα των λόγων που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός και πως ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο το συζήτησε, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, «δεν το πολυπίστευε, μου έλεγε μήπως έμοιαζε η φωνή και του έλεγα, αφού είδα ήταν από “33”, ήταν από Μαξίμου», είπε ο νέος υπουργός Εσωτερικών.
Πηγή : protothema.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...