Ο Ναυτικός όμιλος Καστοριάς για τους αγώνες στο Μαυροχώρι

DSC09103

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση

Σε εντυπωσιακή εμφάνιση κατέληξε η συμμετοχή του ΝΟK στους  αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Μαυροχώρι

Οι αγώνες γίνονται για 2η χρονιά ο Ν.Ο.Κ πιστός στα μεγάλα ραντεβού, διότι πέρα από την μεγάλη συμμετοχή οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν και τεράστια ποιότητα αφού έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με παράδοση στην Κωπηλασία, έδωσαν το παρών Ο Ν.Ο.Κ κατάφερε να διακριθεί, σημειώνοντας μεγάλες νίκες.

Πρέπει να τονιστεί ότι σε αυτό το στάδιο προέχει η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών με τη συμμετοχή σε αγώνες και όχι τα αποτελέσματα. Οι κωπηλάτες μας θα πρέπει να έχουν επιμονή και υπομονή και οι διακρίσεις θα έρθουν.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ συγχαίρει τους προπονητές Μιχαηλίδη Νικόλαο, και Γιαζιτζίδου Χριστίνα για την εμφάνιση του συλλόγου και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς για την αρωγή τους στους αγώνες συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια των παιδιών τους και προτρέπει τους Καστοριανούς  να ξεκινήσουν τα παιδιά τους τον αθλητισμό με τη βάση όλων των αθλημάτων, την Κωπηλασία.

Εγγραφές καθημερινά τις ώρες 14.30-21.00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Στρ Σουγκαρίδη 1 στην βόρεια παραλία.

 

 

 

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εύχεται θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του ΝΟΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ για την επιτυχή διοργάνωση της Εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25-10-2015 Στο Μαυροχώρι. Σας ευχαριστούμε θερμά για την άριστη και ζεστή φιλοξενία σας. Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε όλους τους Συλλόγους για την άψογη παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή της. Ευχόμαστε στο  Δ.Σ. καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στα παιδία καθώς και στην συλλογική προσπάθεια των προπονητών των Συλλόγων  που δούλεψαν μαζί και έβγαλαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μας δίδαξαν όλους ότι ενωμένοι και με κλίμα συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων μπορούμε να λειτουργήσουμε σαφώς καλύτερα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Φλώρος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος  Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *