Ο νέος έρωτας της Άντζελας Δημητρίου είναι 28 ετών και γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο νέος έρωτας της Άντζελας Δημητρίου είναι 28 ετών και γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο λόγος για Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, μόλις 28 χρόνων, Αποστόλη Ρομπόπουλο, γιο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θωμά Ρομπόπουλο.

Γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, έκαναν τα μπάνια τους στη Μύκονο

Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου και τραγουδούσε. Δεν ξέρουμε αν ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο πληροφορίες μας λένε πως η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του. Μάλιστα λίγες βδομάδες μετά οι δυο τους πήγαν στη Μύκονο και έκαναν τα μπάνια τους σε κοσμική παραλία.

pompopoulos1-570-450x600

Έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί στη συμπρωτεύουσα – πρόσφατα διασκέδασαν μαζί στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται αυτό το διάστημα ο Αντώνης Ρέμος- όμως αν και όλοι γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι, εκείνοι έξω συστήνονται ως φίλοι.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε πρόσφατα στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, δήλωσε μόνη, όμως μετά από πίεση είπε πως δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτα για την προσωπική της ζωή δημοσίως γιατί… τη ματιάζουν!

Ο μπαμπάς Ρομπόπουλος και η πολιτική

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που μπήκε από σπόντα στη Βουλή, έκανε τον αντάρτη, ήθελε την βουλευτική έδρα, αλλά τελικά παραιτήθηκε γιατί όπως είχε πει… δεν ξέρω τι ψηφίζω.

Ποιος είναι όμως ο Θωμάς Ρομπόπουλος;

Όταν πήρε την αντιπροσωπεία της RENAULT το 1983 ήταν μόλις 22 χρόνων. Στα επόμενα 25 χρόνια δημιούργησε τέσσερα πρατήρια βενζίνης, δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Tetoma.com, τα ανταλλακτικά Bosch, την εμπορία αυτοκινήτων Citroen Status, Executive Cars, LAND ROVER, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ανταλλακτικά MERCEDES-BENZ, την εταιρία μακροχρόνιων μισθώσεων Roborent και την πρώτη, πρότυπη, κεντρική αγορά αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα με προσανατολισμό την αναπτυσσόμενη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

rompopoulos_425x

Όμως οι φιλοδοξίες του δεν περιορίζονταν μόνο στις επιχειρηματικές κινήσεις κι έτσι άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει στην πολιτική.
Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το 2000 και πέτυχε να είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής. Το 2004 έδωσε και πάλι τη «μάχη» με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Το 2006 αποδέχτηκε την πρόταση και ηγήθηκε του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ «Επαγγελματική Ανάπτυξη» στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *