Ο Μικ Τζάγκερ έχει 8 παιδιά και ο 21χρονος γιος του είναι αυτός που του μοιάζει περισσότερο -Ο Λούκας είχε γενέθλια

mick-jagger-jacket

Ο γιος του Μικ Τζάγκερ, Λούκας, γιόρτασε τα 21α γενέθλιά του. Από τα 8 παιδιά που έχει ο θρυλικός ροκ σταρ, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Λούκας του μοιάζει πιο πολύ.

Ο Λούκας Τάγκερ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Βραζιλία και γιόρτασε τα γενέθλιά του κάνοντας βίντεο κλήση με την οικογένειά του. Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή μέρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram, όπου τον βλέπουμε σε ένα αυτοσχέδιο εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος στον υπολογιστή του!

Μητέρα του Λούκας είναι η Luciana Gimenez Morad, με την οποία ο Μικ Τζάγκερ είχε δεσμό, ενώ βρισκόταν ακόμα σε σχέση με την Τζέρι Χολ. Η γέννηση του γιου του το 1999 οδήγησε και στο τέλος της σχέσης τους, ύστερα από 22 χρόνια κοινής πορείας.

Η ετεροθαλής αδερφή του Λούκας (και διάσημο μοντέλο) Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, μοιράστηκε στο Instagram μια throwback φωτογραφία τους και του έδωσε τις θερμότερες ευχές της για τα γενέθλιά του. «Χαρούμενα 21α γενέθλια Λούκας! Σ’ αγαπάω πολύ και δεν το πιστεύω ότι είσαι 21! Θα γιορτάσουμε μαζί στη Βραζιλία του χρόνου!».

Ο Μικ Τζάγκερ έχει άλλα εφτά παιδιά. Η πρωτότοκη κόρη του Κάρις είναι 49 ετών και καρπός της σύντομης περιπέτειάς του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ. Με την πρώτη του σύζυγο, Μπιάνκα (ήταν παντρεμένοι από το 1971 έως το 1978) έκαναν μια κόρη, την Τζέιντ, ενώ από την 22 ετών σχέση του με την Τζέρι Χολ γεννήθηκαν οι Ελίζαμπεθ, Τζόρτζια, Τζέιμς και Γκάμπριελ.

Ο Μικ Τζάγκερ με τους γιους του/ Φωτογραφία: Instagram/ @georgiamayjagger

Ο star των Rolling Stones αυτήν την περίοδο ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της μπαλαρίνας Μέλανι Χάμρικ, με την οποία έχουν έναν τρίχρονο γιο, τον Deveraux.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *