Ο Ηλίας Ψινάκης ξεσπά: «Να ρίξουμε τις @γ@μητες στον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε»

x825df9c42e220dd15fe6c6b620086baa_XL.jpg.pagespeed.ic.yXUmJDkQOR

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είναι εξοργισμένος και δεν το κρύβει!

Έξαλλος έγινε ο Ηλίας Ψινάκης με τους αρχαιολόγους τους ΚΑΣ, που δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη και πολυδιαφημισμένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, το περασμένο Σάββατο, στην Τύμβο του Μαραθώνα.

Η νέα υπουργός Τουρισμού, ωστόσο, έπιασε το μικρόφωνο και η ειδυλλιακή βραδιά πραγματοποιήθηκε σε άλλη περιοχή -συγκεκριμένα στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου- με τον δήμαρχο του Μαραθώνα να ανεβαίνει στη σκηνή και να διαμαρτύρεται για την στάση του συμβουλίου αρχαιολόγων λέγοντας:

«Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός από όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό κι είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, που ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς αυτό δε μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία. Γι’ αυτές που είπαμε, θα τις πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε!» .

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *