Ο ΑΣ Καστοριάς δημιουργεί γυναικεία ομάδα μπάσκετ

KASTORIABASKETMPASKETΣτη δημιουργία γυναικείας ομάδας μπάσκετ προχωράει ο ΑΣ Καστοριάς. Οι άνθρωποι του συλλόγου καλούν τα κορίτσια της πόλης να συμμετέχουν στις προπονήσεις των ακαδημιών με απώτερο στόχο τη δημιουργία ξανά της μεγάλης γυναικείας ομάδας μπάσκετ του παρελθόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

“Ο Α.Σ. Καστοριάς θέλοντας να αναβιώσει τη μεγάλη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του παρελθόντος με τις τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσκαλεί όλα τα κορίτσια, που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να συμμετέχουν στις προπονήσεις των ακαδημιών κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής ένα οικοδόμημα με πολύ γερές βάσεις, όπου με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών και πρωτοποριακά προγράμματα προπόνησης να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγάλη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του παρελθόντος και να φέρουμε ξανά πολλές επιτυχίες στην Καστοριά μας!

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Χρήστου» στους Μανιάκους. Η οικονομική συνδρομή είναι εντελώς συμβολική, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς στους οποίους ζούμε, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να προσέλθουν και να δοκιμάσουν. Κορίτσια όλων των ηλικιών, τα οποία θα κατανεμηθούν στο αντίστοιχο με την ηλικία τους τμήμα, θα προπονούνται σε έναν ασφαλές και σωστά εξοπλισμένο χώρο.

Ο Α.Σ. Καστοριάς πάντα σκοπό έχει να προάγει τον αθλητισμό και την εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους στην Καστοριά και να εισάγει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο μαζικό αθλητισμό και στον αθλητικό τρόπο ζωής”.

 

northbasket.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *