Ο άπιστος άνδρας φαίνεται με την πρώτη ματιά -Τι είναι αυτό που τον προδίδει

cheater-570

Σοκ, θυμός, πόνος, απογοήτευση, προδοσία. Ολα αυτά τα συναισθήματα γεννιούνται όταν μαθαίνει κανείς πως τον έχουν απατήσει.

Σε αυτό το άρθρο όμως θα μιλήσουμε για τους άνδρες και κατά πόσο μπορούμε να εντοπίσουμε έναν άπιστο μόνο κοιτάζοντάς τον.

Και είναι λογικό να αναρωτιέστε αν κάτι τέτοιο είναι ρεαλιστικό και εφικτό, αλλά η διάσημη Βρετανίδα και sex editor Τρέισι Κοξ που ειδικεύται στις σχέσεις τονίζει ότι μπορείτε να διακρίνετε έναν άπιστο άνδρα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Και επειδή η απιστία δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία για αυτόν που μαθαίνει τα κακά μαντάτα, η Τρέισι Κοξ δίνει τη λύση και σας βοηθάει να αποφύγετε δράματα, περιπέτειες και χρόνο.

Και μάλιστα στο άρθρο της τονίζει ότι δεν χρειάζεται καν να τον συναντήσετε. Μπορείτε να καταλάβετε αν είναι άπιστος από μία φωτογραφία του.

Χρησιμοποιώντας μερικές κινεζικές μεθόδους για την «ανάγνωση» των προσώπων, η Τρείσι Κοξ δημοσίευσε τη νέα της έρευνα στη Daily Mail και αποκάλυψε ποιοι τύποι ανδρών είναι άπιστοι.

Είναι ψηλός

Οι πιο κοντοί άνδρες έχουν λιγότερη ποσότητα τεστοστερόνης στο σώμα τους, κάτι που τους κάνει να αντιστέκονται πιο εύκολα στις ορέξεις τους για να απιστήσουν.

Υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στα μάτια του

Υπάρχει ένας συσχετισμός ανάμεσα στην απιστία και στην απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στα μάτια των ανδρών. Οσο πιο μακριά είναι το ένα μάτι από το άλλο, τόσο πιο εύκολα ένας άνδρας βαριέται, οπότε έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει στον πειρασμό για να απιστήσει. Οι μονογαμικοί σύντροφοι είναι εκείνοι των οποίων τα μάτια είναι αρκετά κοντά. Από τη στιγμή που θα δεσμευτούν, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουν άλλη γυναίκα.

Πυκνά φρύδια

Τα αραιά φρύδια προδίδουν έναν άνδρα με χαμηλή σεξουαλική ορμή. Αντίθετα, τα χοντρά και πυκνά φρύδια κρύβουν από πίσω τους μια προσωπικότητα με υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα.

Χοντρή μύτη

Οι άνδρες αυτοί είναι λάτρεις του σεξ και τους αρέσουν τα kinky παιχνίδια.

Οι μυώδεις

Οι άνδρες που πηγαίνουν στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να έχουν μια καλή εμφάνιση και για να εντυπωσιάζουν παρά για έχουν μια καλή φυσική κατάσταση και υγεία είναι από τους πλέον άπιστους.

Εχουν τα μαλλιά του Χιου Γκραν

apimages
apimages

Σύμφωνα έρευνες οι άνδρες που έχουν ελαφρώς ανέμελα μαλλιά, πιο κοντά στα πλάγια και πιο μακριά στο μπροστινό μέρος, είναι άπιστοι. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι ο εγωκεντρισμός.

Το τετράγωνο πρόσωπο

Το στρογυλλό πρόσωπο δείχνει κάποιον που είναι αφοσιωμένος και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην οικογένεια και το σπίτι. Από την άλλη, εκείνοι των οποίων το πρόσωπο είναι περισσότερο τετραγωνισμένο δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Οταν πίνει πολύ αλκόολ και καφέ

Οι άντρες που πίνουν πολύ παραπάνω αλκόολ από το μέσο όρο έχουν 82% περισσότερες πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τους άλλους. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την καφεϊνη. Οσοι είναι εθισμένοι στον καφέ έχουν διπλάσιες πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τους υπόλοιπους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *