«Ο Άι Βασίλης των Ευχών» εκτός από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας πάει και στην Ομόνοια

433434

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς», η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα λοιπόν με την εισήγηση αυτή ο Δήμος προτίθεται να διοργανώσει δύο Χριστουγεννιάτικα πάρκα, ένα στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας κι ένα στην Πλατεία Ομονοίας. Για το λόγο αυτό ζητά τις παρατηρήσεις και τις ιδέες των Δημοτών…

Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω: 

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών και πολίτες, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά στην έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς».

 Αποστολή παρατηρήσεων ή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epzkastorias@gmail.com ή στο fax: 24670 24711 (Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τηλ. 2467351163), μέχρι τη Δευτέρα, 26/11/2018 και ώρα 11:00.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

aboutkastoria.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *