Ο… Άγιος Ιωάννης του ΠΑΟΚ

Από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μία σιγουριά διακατέχει τους φιλάθλους όσον αφορά τα οικονομικά και την σταθερότητα που πρέπει να έχει ένας μεγάλος σύλλογος. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι επικεφαλής της προσπάθειας του ΠΑΟΚ κοντά στα δύο χρόνια.

Τον Αύγουστο για την ακρίβεια, θα συμπληρώσει διετία. Έλα όμως που δεν ενισχύει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο είναι μεγαλομέτοχος. Μετά από συμφωνία με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, ο Σαββίδης είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του προς την διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ όλους αυτούς τους μήνες. Σε ότι κι αν έχουν συμφωνήσει, το τηρεί στο ακέραιο. Τους τελευταίους μήνες, αθόρυβα μεν, αλλά ουσιαστικά, συνεισφέρει και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για την στήριξη της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Σαββίδης τους τελευταίους μήνες, έχει δώσει σεβαστά χρηματικά ποσά, τα οποία αξιοποιούνται από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την πληρωμή υποχρεώσεων στο ΙΚΑ, την εφορία και πάει λέγοντας. Δεν έχει καμία υποχρέωση να βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που είναι ανώνυμη εταιρία. Όμως, η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και κυρίως, οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Μπάνε Πρέλεβιτς (κατά κύριο λόγο) φαίνεται στην πράξη. Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ όταν μιλούν για τον Σαββίδη λένε το εξής εκπληκτικό: «Είναι ο Άγιος Ιωάννης του ΠΑΟΚ». Το λένε και το εννοούν. Προσδοκούν, πως στο άμεσο μέλλον θα πειστεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Με σαφώς πολύ λιγότερα χρήματα, σε σύγκριση με όσα διαθέτει για την ποδοσφαιρική ομάδα, μπορεί να κάνει την ομάδα μπάσκετ πρωταγωνίστρια.

Ελπίζουν πως σύντομα θα σημειωθεί εξέλιξη στο θέμα. Προς το παρών τουλάχιστον, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευγνωμονούν τον Σαββίδη γιατί με τις «ανάσες» που δίνει, ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός και στο μπάσκετ καλύπτοντας τις υποχρεώσεις του.
coppa.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...