Ούτε το 2021 θα γίνει η έκθεση της Γενεύης. Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…..ΧΑΑΧΑΧΑ

Geneva_-730x410

Με ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές της έκθεσης ενημέρωσαν πως ούτε τον ερχόμενο Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο.

Φαίνεται πως η ακύρωση της Έκθεσης για το 2020 την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, έχει αφήσει ακόμα σημάδια στην οικονομική διαχείριση των διοργανωτών, οι οποίοι βλέποντας το αδιέξοδο, αποφάσισαν πολύ νωρίς για την ακύρωση της Έκθεσης του 2021. Αιτιολογώντας την απόφαση αυτή, οι διοργανωτές αναφέρουν σε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησαν σχετικά, πως έγινε μια έρευνα για την πρόθεση συμμετοχής από τις εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες έβλεπαν «ζεστά» τη συμμετοχή τους στην Έκθεση του 2022, όχι όμως και σε αυτή του 2021. Οι διοργανωτές αναγνωρίζουν πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν από την πανδημία του COVID-19 και είναι πολύ σίγουροι πως μια εκδήλωση το 2021 θα μπορούσε να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που συνήθως παρακολουθούν την ετήσια έκθεση αυτοκινήτου και να υπάρξει η σχετική «κίνηση» στην αγορά του αυτοκινήτου.

Καθώς όμως οι εταιρείες δεν φάνηκε να συμμερίζονται αυτή την πεποίθηση, οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2021, ανακοίνωσαν όχι μόνο την ακύρωση της Έκθεσης του 2021 αλλά και το ότι έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την σχέδια για την πώληση της οργάνωσης. Αυτή τη στιγμή, η επικρατέστερη εταιρεία για την αγορά των δικαιωμάτων της Έκθεσης, είναι η Palexpo SA, η οποία έχει τη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Οι διοργανωτές αναφέρουν πως η ξαφνική ακύρωση της φετινής Έκθεσης είχε ως αποτέλεσμα απώλειες περίπου 10,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *