Ορισμός πρακτικογράφων Τοπικών Συμβουλίων Δήμου Έδεσσας.

Ο Δήμαρχος ΈδεσσαςΈχοντας υπόψη του:

 

1.- Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 84 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2.- Τις διατάξεις των άρθρων 86 και 132 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων».

3.- Την αριθ. 7/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία εισηγείται τα ονόματα των υπάλληλων που θα τηρούν τα πρακτικά των Συμβουλίων των Τ. Κ. του Δήμου καθώς και του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού.

4. – Τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Έδεσσας, όπως δημοσιεύτηκε (ΦΕΚ 2490/τ. Β’ /9-11- 2011) , τροποποιήθηκε (ΦΕΚ 1961/τ. Β’/12-8-2013) και ισχύει σήμερα .

5.- Το γεγονός ότι απαιτείται, το μόνιμο προσωπικό του Δήμου όσο και το Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, να απασχοληθεί για την αντιμετώπιση αναγκών για την λειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων.

6.- Από την απόφαση αυτή δεν θα προκληθεί δαπάνη που θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014.

                                                      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ E I

Αναθέτει στους κάτωθι υπαλλήλους του Δήμου παράλληλα με τα καθήκοντά τους, την σύνταξη των πρακτικών των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων, η εργασία των οποίων θα εκτελείται εντός του κανονικού ωραρίου των υπαλλήλων.

 

 

Για την Δημοτική Ενότητα Έδεσσας

 

1.- Για την Τοπική Κοινότητα Σωτήρας, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Αθανασίου Αικατερίνη του Γεωργίου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού –Οικονομικού.

 

2.- 1.- Για την Τοπική Κοινότητα Ριζαρίου, πρακτικογράφος ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου Μπάκος Χρήστος του Γεωργίου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού.

 

3.- Για την Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου, πρακτικογράφος ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου Σαρηγκιόλης Θεόδωρος του Ιωάννη, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού –Λογιστικού.

 

4.- Για την Τοπική Κοινότητα Πλατάνης, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Τράιου Δήμητρα του Νικολάου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

 

5.- Για την Τοπική Κοινότητα Φλαμουριάς, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Μπουτκάρη Σοφία του Αλεξάνδρου, ειδικότητας ΔΕ Δενδροκηπουρών, Kηπουρών.

 

6.- Για την Τοπική Κοινότητα Άγρα, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Τούσια Κωνσταντίνα του Νικολάου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

 

7.- Για την Τοπική Κοινότητα Βρυτών, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Σαπουντζή Ελευθερία του Δημητρίου, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού.

 

8.- Για την Τοπική Κοινότητα Νησίου, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Γρηγοριάδου Παρθένα του Χαραλάμπους, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

 

9.- Για την Τοπική Κοινότητα Καρυδιάς, πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Πασιαλή Ουρανία του Γεωργίου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

 

Για την Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας

 

1. Για τις Τοπικές Κοινότητες Άρνισσας και Περαίας πρακτικογράφος ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου Προμογιάννης Χαράλαμπο του Δημητρίου ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

2. Για τις Τοπικές Κοινότητες Παναγίτσας, Αγίου Αθανασίου και Γραμματικού πρακτικογράφος ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Χατζή Ελευθερία του Μεθοδίου , ειδικότητας ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

 

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

– Οριζόμενοι Υπάλληλοι

– Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *