Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Καλλιθέας με τα σωματεία – τα θέματα που τέθηκαν.

5fd4849f-3407-42dc-bbe9-3586913ba074

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, με τους -λίγους κατά τα άλλα – εκπροσώπους των σωματείων του νομού, αλλά και με την ΕΠΣ Καστοριάς, στα γραφεία της Ένωσης.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Το θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη και βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την άνοδό της Καλλιθέας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, με την διοίκηση των «κυανοκίτρινων» να ζητάει την βοήθεια των σωματείων, κυρίως με την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες. Στην συζήτηση επίσης, τέθηκε το θέμα της αδειοδότησης του ΔΑΚ Καστοριάς, έτσι, ώστε, ο Μέγας Αλέξανδρος να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως έδρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, στο… τραπέζι «έπεσε» και το ζήτημα που έχει προκύψει με την παραχώρηση του γηπέδου της Ποριάς για χρήση αυτού ως προπονητικό κέντρο, στο οποίο θέμα ζητήθηκε βοήθεια για την επίλυση του θέματος και από την ΕΠΣ Καστοριάς. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο δημοτικό γήπεδο, ανακαινίστηκε από την διοίκηση του ΑΓΣΚ Καστοριά, αλλά αυτήν στιγμή δεν χρησιμοποιείται από κάποιο σωματείο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου, στην τοποθέτησή του δήλωσε: «Θεωρώ και είμαι σίγουρος, πως τέτοιες συναντήσεις πρέπει να καθιερωθούν και να γίνονται από όλες τις ομάδες, δεν θέλω να μεταφραστεί η συνάντηση σαν αδυναμία από καμία πλευρά. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια ισχυρή ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει σε Εθνικές κατηγορίες».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Νανάς, μιλώντας αποκλειστικά στη sentra.com.gr τόνισε: «Η κύρια ιδέα είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να απαρτίζετε πρωτίστως από παιδιά της περιοχής μας και με κάποιες μικρές προσθήκες από διπλανούς νομούς». Ενώ, ο κ. Νανάς για το θέμα του γηπέδου της Ποριάς δήλωσε: «Έχουμε απευθυνθεί στον δήμο Καστοριάς, έτσι ώστε να μας παραχωρήσει το γήπεδο της Ποριάς που αυτήν τη στιγμή μένει άδειο, αφού η ομάδα της Καστοριάς που το χρησιμοποιούσε, δεν υφίσταται πλέον και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα δημιουργηθεί».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Πέτρου Νανά στην sentra.com.gr:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *