ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥΣ Ο Ψινάκης αποθεώνει τον Γιάννη Μπουτάρη -Του ζήτησε συμβουλές για το πώς μαζεύουν τα σκουπίδια [εικόνα]

Tα «φώτα» του Γιάννη Μπουτάρη ζήτησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Ο τελευταίος αφού… αποθέωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ζήτησε πληροφορίες για τα πάντα.

«Θέλω να μου δώσατε οδηγίες, θέλω τα φώτα σας, αφού σας θεωρώ τον γκουρού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», είπε ο κ. Ψινάκης στον κ. Μπουτάρη σύμφωνα με το Βηματοδότη. Και βεβαίως το ραντεβού κλείστηκε αμέσως.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, Μπουτάρης-Ψινάκης συνομιλούσαν επί μια ώρα με τον τελευταίο να ρωτά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα πάντα από το πως μαζεύουν τα σκουπίδια και πώς μένει η πόλη καθαρή, κρατώντας μάλιστα και σημειώσεις.

Φυσικά, ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε να κοινοποιήσει τη συνάντησή του με τον κ. Μπουτάρη στο… Ιnstagram, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία και γράφοντας: «Κάνοντας πλάνα για το μέλλον με τον πιο rock δήμαρχο της Ελλάδας!».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *