ΟΚΑΝΑ στην Καστοριά

44a151f9ae9eaf14a7ee782ba41099c5_XLΕυρεία συνάντηση για την ανάπτυξη Δικτύου Μονάδων Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ σε όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, υπό την υφυπουργό, Κατερίνα Παπακώστα

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ Γεώργος Μαριδάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εξαρτήσεων του Υπουργείου Υγείας, Κώστας Σύρρος και η προϊσταμένη του Τμήματος Εξαρτησιογόνων Ουσιών του Υπουργείου, Σοφία Χατζηδήμου.

Επίσης, συμμετείχε ο βουλευτής Τρικάλων, Μιχάλης Ταμήλος, για το θέμα της επαναλειτουργίας της Μονάδας Απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Τρικάλων.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε η λειτουργία, η χρηματοδότηση και η στελέχωση έξι Μονάδων Απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, στη Δράμα, στην Καβάλα, στην Κάλυμνο, στη Θράκη, στην Καστοριά και στη Μυτιλήνη, καθώς και η άμεση επαναλειτουργία της Μονάδας Απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Τρικάλων.

newsbomb.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *