Οι U2 ανανέωσαν τις συναυλίες τους για το 2024 – Παρατείνεται το «Las Vegas Sphere»

canvas

Παράταση των εμφανίσεών του στο μοναδικό «Las Vegas Sphere» πήρε το θρυλικό συγκρότημα U2.

Μετά τις πρώτες εννέα συναυλίες, από το 2019, στη σφαιρική αρένα μουσικής και ψυχαγωγίας του Λας Βέγκας, οι Ιρλανδοί σούπερ σταρ ανακοίνωσαν 11 νέες ημερομηνίες για το 2024, αυξάνοντας τον αριθμό, συνολικά, σε 36 συναυλίες (προς το παρόν). Σημειώνεται ότι οι τίτλοι τέλους των αρχικά 25 συναυλιών «U2:UV Achtung Baby Live at Sphere» ήταν να «πέσουν» στις 16 Δεκεμβρίου.

Έτσι ο Μπόνο και η παρέα του θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 26 Ιανουαρίου 2024 ενώ η τελευταία τους εμφάνιση έχει οριστεί στις 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον μάνατζερ τoυς, Έρβινγκ Αζόφ (Irving Azoff), στο Variety «οι U2 έχουν την επιλογή να συνεχίσουν στο «Sphere» για δύο ακόμη χρόνια».

Το συγκρότημα εγκαινίασε το πιο φαντασμαγορικό χώρο που έχει δημιουργεί τα τελευταία χρόνια σε σχήμα γιγάντιας σφαίρας στις 29 Σεπτεμβρίου. Ενώ είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 1978 που εμφανίζεται χωρίς τον ντράμερ Λάρι Μιούλεν Τζούνιορ (Larry Mullen), ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη εγχείρηση με τον Μπράμ βαν ντέν Μπεργκ (Bram van den Berg), ντράμερ του συγκροτήματος Krezip, να τον αντικαθιστά.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις νέες συναυλίες του 2024 ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *