Οι 3 πιο sexy αποχρώσεις κραγιόν για το φετινό φθινόπωρο

violette-makeup-trends

Οι σκούρες αποχρώσεις, από το κυπαρισσί και το μπλε, μέχρι τις sexy burgundy πρωταγωνιστούν πάντα το φθινόπωρο και το χειμώνα, σε κάθε τομέα ομορφιάς, από τα νύχια μέχρι το μακιγιάζ.

Μπορεί στο κομμάτι του μακιγιάζ η φυσικότητα να παραμένει, εφαρμόζοντας πάντα την ελάχιστη βάση που μπορούμε στο πρόσωπο μας, ωστόσο στα χείλη το σκηνικό αλλάζει.

Οι σκούρες αποχρώσεις επανέρχονται και μάλιστα αυτή τη φορά είναι πιο sexy από ποτέ.

Αγαπάμε το χρώμα του κρασιού, αυτό το βαθύ κόκκινο γνωστό και ως burgundy, αλλά και το κόκκινο που κρύβει μέσα του μία δόση μωβ, ενώ μην ξεχνάμε και το σκούρο καφέ, το φυσικό χρώμα που αναδεικνύει το σχήμα των χειλιών μας. Αυτές είναι οι τρεις πιο hot και sexy τάσεις της σεζόν.

Laura Mercier, caviar stick in raspberry:

YSL, Rouge Pur Couture The Bold in N°1971:

Armani Beauty, Lip Power in shade 602:

Όποια απόχρωση και αν επιλέξετε από τις τρεις παραπάνω, αρκεί να δώσετε ένταση στα μάτια σας με mascara και να ισορροπήσετε το πρόσωπο σας, εφαρμόζοντας ρουζ. Μάλιστα για να γίνει πιο sexy το αποτέλεσμα, σας συμβουλεύουμε να κινηθείτε σε bronzer, να ζεστάνετε δηλαδή ζυγωματικά, πηγούνι και μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας, με ένα ζεστό καφέ.

Ξεφύγετε από τις ματ υφές. Οι τάσεις θέλουν υγιές αποτέλεσμα και η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω. Μέχρι και τα κραγιόν προσαρμόζονται σε αυτή τη μεγάλη τάση και έχουν σατινέ, ενυδατωμένη υφή. Τολμήστε λοιπόν μία σκούρα κόκκινη, μωβ ή καφέ απόχρωση με satin effect και ενισχύστε τη λάμψη των χειλιών σας.

Αν σας αρέσει το έντονο μακιγιάζ και θέλετε ένα εντυπωσιακό look, τολμήστε να συνδυάσετε μία από τις παραπάνω αποχρώσεις με ένα smokey σε γήινες ή γκρι αποχρώσεις. Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα κινηθείτε στις γήινες αποχρώσεις -καφέ, bronze, χάλκινες σκιές-, αν έχετε πιο ανοιχτό τόνο δέρματος ή κατάξανθα μαλλιά πείτε «ναι» στις γκρι. Ολοκληρώστε το αποτέλεσμα με mascara στις βλεφαρίδες και μην ξεχάσετε να κλειδώσετε το μακιγιάζ με setting spray.

Do it like Chiara: Η διάσημη influencer Chiara λέει ναι στα σκούρα χείλη, τα οποία συνδυάζει με eyeliner. Ένα ρετρό, απόλυτα femme fatale look, ιδανικό για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *