Οι πιο στιλάτες γυναίκες κάθε γενιάς φορούν το vintage καρό του οίκου Burberry ξανά

e66fd3f8-8ea8-4ee4-938d-8146947995d8

Υπάρχουν αρκετές τάσεις στην μόδα για τις οποίες μπορούμε να εγγυηθούμε.

Η στροφή προς τα οικολογικά και vegan υλικά είναι μία από αυτές, ενώ όλοι θα θέλουν να φορούν οτιδήποτε Valentino, Marine Serre, Paco Rabanne, και ενώ οι influencers θα συνεχίσουν να επιδρούν, τα κλιπ μαλλιών να είναι τα νέα statemenet σκουλαρίκια.

Όσο σίγουρες είμαστε για αυτά άλλο τόσο σίγουρες είμαστε πως αυτό το vintage pattern θα είναι το πιο δημοφιλές. Ο λόγος για το κλασικό και signature καρό του βρετανικού οίκου Burberry, το οποίο όχι απλά έχει επιστρέψει αλλά σαρώνει.

Η πρώτη συλλογή του Riccardo Tisci αναμφισβήτητα θα εμπνεύσει μια σειρά γυναικών να επανεξετάσουν την προσφορά του luxury label.

Ο πρώην creative director του Givenchy δημιούργησε ένα νέο λογότυπο εμπνευσμένο από τον ιδρυτή Thomas Burberry και έκανε update στην υπογραφή του οίκου που δεν είναι άλλο από το plaid.

Τα κορίτσια της μόδας φορούν το ρετρό πάτερν ξανά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πότε την κλασική καμπαρντίνα, πότε αξεσουάρ με λεπτομέρειες αλά Burberry και το αποτέλεσμα είναι διαχρονικά κομψό και μοντέρνο. Δείτε πως φορούν το vintage καρό του Burberry.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *