Οι Καφέ τόνοι του Φθινοπώρου

camt13_

Αποχρώσεις από την παλέτα του καφέ χρώματος, παραδοσιακά συνοδεύουν το φθινοπωρινό στυλ. Άλλοτε πλούσια καφέ, στην απόχρωση του κάστανου, περισσότερο camel, της κανέλας ή μπεζ, στο χρώμα του κονιάκ ή εμφανώς neutral και πιο ήπια, είναι τα χρώματα του φθινοπώρου. Για ένα στυλ κλασικό με ανανεωμένη διάθεση παρόλα αυτά.

Το καφέ χρώμα αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών, ιδίως εκείνες που επιθυμούν ένα styling σύγχρονο και κομψό μαζί. Σαν χρώμα θηλυκό και εκλεπτυσμένο, οι πλούσιες αποχρώσεις του κολακεύουν τις πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες, ενώ οι πιο neutral τόνοι τα σταρένια δέρματα και τα σκούρα λαμπερά μαλλιά. Ένα χρώμα σαφέστατα λαμπερό, ουδέτερο και ευέλικτο, που δεν εμπεριέχει το φόβο, ούτε παραμονεύει η αποτυχία μαζί του. Είναι σίγουρα η εύκολη εναλλακτική απέναντι στο μαύρο.

Ο συνδυασμός της καφέ παλέτας χρωμάτων με το τζιν είναι πλέον γνωστή και παροιμιώδης για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που δίνει στην οποιαδήποτε εμφάνιση. έπειτα δένει απόλυτα με όλα τα ουδέτερα  απαλά χρώματα, τα μαργαριταρένια λευκά και με τα πιο κρεμώδη.

Extra Tip: Δοκιμάστε μαζί του την ανατροπή φορώντας καφέ με πορτοκαλί ή μια ζωηρή φούξια απόχρωση.

camt
camt2
camt5
camt6
camt8
camt10
camt11
camt12
camt13

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *