ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ…

Γράφει ο Κουασιμόδος της Δεξιάς
Στη Συγγρού έχουν γίνει άνω κάτω με τις επιλογές του. Το όποιο κομμάτι της δεξιάς είχε παραμείνει ακέραιο και συμπαγές (λέμε τώρα) το αποτελείωσε με τις επιλογές του ο Γιάννης Μιχελάκης. Το…
τελειωτικό χτύπημα στη ΝΔ το έκανε με την επιλογή να διασπάσει το κόμμα στην Περιφέρεια.
Γράφει σε σημερινό του άρθρο ο πρόεδρος της ένωσης δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας: ο Μιχελάκης “ανήγαγε την προσωπική του εμπάθεια σε πολιτική επιλογή και κατόρθωσαν ακόμα και μετά τον καταστροφικό α’ γύρο, να τορπιλίσουν με δηλώσεις τους ακόμα και την κυβερνητική γραμμή.”.
Και συνεχίζει ο Καμάρας που τουλάχιστον κανείς δεν αμφισβητεί την αφοσίωσή του στη δεξιά: “Έτσι χάθηκε η Περιφέρεια του μισού πληθυσμού της Ελλάδας. Ίσως λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα ήταν προτιμότερο για την Ν.Δ και γενικότερα για την Κυβέρνηση να υποστεί απώλεια επιπρόσθετα 1 και 2 μονάδων στις Ευρωεκλογές, παρά να πέσει η Περιφέρεια σε «επικίνδυνα χέρια».

Ο Καμάρας τα σούρει χοντρά και στον Γ. Κουμουτσάκο που δέχτηκε να μπει σε αυτό το γαιτανάκι που έστησε ο Μιχελάκης χωρίς να έχει πολιτικό αισθητήριο (τον αποκαλεί ανέκαθεν διορισμένο, τοποθετημένο και ποτέ εκλεγμένο από τον λαό) και “καταφέρνοντας” με τις επιλογές τους να μειώσουν τη δύναμη της ΝΔ στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας κατά το ήμισυ περίπου, με το ντροπιαστικό 14,1%.
Το καλύτερο όμως στη σταύρωση των επιλογών Μιχελάκη ο δεξιός δήμαρχος το κρατάει όμως για το τέλος:
Η απώλεια της Περιφέρειας Αττικής (όπως χάθηκε), είναι η προαναγγελία ενός προβλεπόμενου θανάτου. Για την πάλαι ποτέ μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Τα καμπανάκια χτύπησαν. Οι καμπάνες ήχησαν. Αλλά στη Συγγρού ούτε φωνή ούτε ακρόαση…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *