Οι δύο λόγοι για τους οποίους οι εκθέτες της FEA 2019 αισθάνονται αιδιόδοξοι

fea19

Την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Μαρτίου πραγματοποιείται η Fur Excellence in Athens 2019 με ένα νέο εξελιγμένο concept, στο Μετροπόλιταν EXPO.  Η εξελιγμένη FEA που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ), υπόσχεται εκτός των άλλων, δύο βασικά πράγματα:

1. Ανανενωμένη, νέα μορφή παρουσίασης: Τα προϊόντα μερικών από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας θα δειγματίζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πασαρέλας η οποία θέτει το ρυθμό του γεγονότος όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Φανταστείτε μία έκθεση – πασαρέλα!

2. Οι «κλεισμένοι» εμπορικοί επισκέπτες που θα έρθουν στην Αθήνα και φέτος, αναμένεται να κάνουν «χαρούμενα» τα ταμεία των εκθετών οι οποίοι από την στιγμή που είναι λιγότεροι από ότι σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, όπως είναι φυσικό θα μοιραστούν περισσότερες παραγγελίες και πωλήσεις ανά επιχείρηση.

Στην “Fur Excellence in Athens – Fur & Style 2019“ τα προϊόντα ασποσπούν την προσοχή και η γούνα, η μόδα και το στιλ βρίσκονται στο επίκεντρο αναφέρει το ειδικό φετινό banner της διοργάνωσης.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *