Οι Δυτικομακεδόνες υποψήφιοι Ευρωβουλευτές! – Όλα τα ονόματα με βιογραφικά στοιχεία και φωτογραφίες

Δεκατέσσερις είναι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι διεκδικούν την είσοδό τους στο Ευρωκοινοβούλιο και είτε έλκουν την καταγωγή τους, είτε έχουν επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή. Η Κοζάνη, τα Γρεβενά, η Φλώρινα και η Καστοριά έχουν την …τιμητική τους στις ερχόμενες εκλογές της 25ης Μαΐου, αφού η πλειοψηφία των σημαντικών πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών σχηματισμών που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές έχουν και έναν τουλάχιστον υποψήφιο από τη Δυτική Μακεδονία!

Έχουμε και …λέμε: Από την Νέα Δημοκρατία είναι οι Παντελής Καραλευθέρης(Κοζάνη) και Νικόλαος Στεργίου (Φλώρινα), από την ΕΛΙΑ οι Γιώργος Αμαραντίδης (Κοζάνη) και Παναγιώτης Κωστούλας (Καστοριά), από τον ΣΥΡΙΖΑ η Πέτη Πέρκα (Φλώρινα), από τουςΑνεξάρτητους Έλληνες οι Άρης Βατάλης (Κοζάνη) και Γιάννης Κοσκοσάς (Κοζάνη), από τηΔΗΜΑΡ η Ντόρα Τσικαρδάνη (Κοζάνη) και η Κατερίνα Μέλφου (καθηγήτρια στο ΤΕΙ Δ.Μ.), από το ΚΚΕ η Αγγελική Χατζηδημητρίου (Πτολεμαΐδα). Επίσης, από τα υπόλοιπα κόμματα – σχηματισμούς υποψήφιοι είναι οι: Κώστας Ντίνας (ΠΟΤΑΜΙ – Κοζάνη) Αθανάσιος Φωλίνας (Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες – Γρεβενά), Ιωάννης Μπίσκας (ΛΑΟΣ – Κοζάνη), Δημήτρης Σιόλιος («ΓΕΦΥΡΕΣ»-Πτολεμαϊδα και Κοζανη) και Δημήτρης Διονυσόπουλος («ΓΕΦΥΡΕΣ «- Κοζάνη).

της Βάσως Σάφη, από τον «Πρωινό Λόγο».

Διαβάστε αναλυτικότερα τα βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων στο kozanimedia.gr πατώντας ΕΔΩ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *