Οι Δανοί για τον Άρνεσεν και τον ΠΑΟΚ

Οι Δανοί για τον Άρνεσεν και τον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Φρανκ Άρνεσεν σύμφωνα με Δανό δημοσιογράφο.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε ο Δανός δημοσιογράφος Μισέλ Ντέινιντσον για τον Φράνκ Άρνεσεν. Και μεταξύ των άλλων ανέφερε πως ο Αρνεσεν έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ από την εταιρία sportfive που έχει παραδώσει αναλυτική έκθεση στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δανός δημοσιογράφος είπε στις δηλώσεις του:

«Μιλήσαμε με τον Φράνκ Άρνεσεν για το θέμα του ΠΑΟΚ. Μας είπε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα περί συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Απ΄ ότι μας είπε δεν μιλά ο ίδιος απευθείας με τον ΠΑΟΚ, αλλά η εταιρία SPORTFIVE.

Αν είχε συμφωνήσει, δεν θα μας το έλεγε, γενικώς δεν είναι ανοιχτός τύπος. Πάντως, είναι ένα ποδοσφαιρικό στέλεχος υψηλού επιπέδου, έχει αναδείξει πολλούς μεγάλους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Ρονάλντο, τον οποίο είχε πάρει πολύ μικρό στην Αϊντχόφεν. Έχει φυσικά πολύ καλό όνομα, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό και γι΄ αυτό δεν δουλεύει στη Δανία. Νομίζω ότι το κασέ του είναι σίγουρα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο».

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *