Οι γραμμές και οι ρυτίδες του προσώπου μας, αποκαλύπτουν πόσο υγιείς είμαστε.

f12105146129696d6a7e0ed521db2e48

Όλοι έχουμε στο πρόσωπό μας γραμμές και ρυτίδες. Είναι ένα κομμάτι της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου, με το οποίο πρέπει να συμβιβαστούμε.

Ήξερες, όμως, ότι οι ρυτίδες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά περισσότερα από την ηλικία μας; Όπως ακριβώς το χρώμα των ματιών μας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας, έτσι και οι ρυτίδες μπορούν να αποκαλύψουν πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για το σώμα και την υγεία μας γενικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην χαρτογράφηση του προσώπου, το πρόσωπο συνδέεται άμεσα με το υπόλοιπο σώμα. Μέσω των γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο και τα μάτια μας, το σώμα μας μπορεί να μας στείλει σημάδια και προειδοποιήσεις για την κατάσταση της υγείας μας. Μάλιστα, τα σημάδια αυτά μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικά.

Η αποκλειστική ανάλυση του προσώπου είναι βασισμένη στην πεποίθηση την φυσικής ανάρρωσης και της συνδεσιμότητας του προσώπου. Όταν ανακάλυψα τι σχέση έχουν οι γραμμές ανάμεσα στα φρύδια μου με την σπλήνα μου, πραγματικά εξεπλάγη.

Δεν είχα ιδέα ότι οι ρυτίδες μου μπορούσαν να μου δώσουν τόσες πολλές πληροφορίες για την υγεία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόσωπό μου για να εντοπίσω και να προλάβω μεγαλύτερα προβλήματα υγείας.

179-600x600

Κάθε γραμμή, ρυτίδα και σημάδι στο πρόσωπό μας έχει την δική του ξεχωριστή σημασία. Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει το κάθε σημάδι στο πρόσωπό σας? Δείτε παρακάτω την σημασία!

  • Οριζόντιες γραμμές στο πρόσωπο.

137-600x600

Οι οριζόντιες γραμμές στο πρόσωπο λέγονται και “γραμμές ανησυχία”. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Λέγονται έτσι γιατί σημαίνει ότι έχεις πολύ συσσωρευμένο στρες. Είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να χαλαρώσετε λίγο ή να πάτε διακοπές.

Αυτές οι γραμμές συνδέονται και με το στομάχι. Λειτουργούν ως ένδειξη ότι έχεις πολύ ζάχαρη και πολλά λιπαρά στην διατροφή σου, χωρίς να πίνεις πολύ νερό. Αν έχεις τέτοιες γραμμές πρέπει να αναρωτηθείς τι ακριβώς πρέπει να προσέξεις στην διατροφή σου.

  • Γραμμή στο δεξί φρύδι.

230-600x600

Το να έχεις μια λοξή γραμμή ανάμεσα στα φρύδια μπορεί να είναι ένδειξη ότι τα εσωτερικά σου όργανα μπορεί να έχουν κάποια ανεπάρκεια. Η γραμμή στο δεξί φρύδι συνδέεται με το συκώτι.

Υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην υγεία του συκωτιού, όπως τα πράσινα λαχανικά, φρούτα και προϊόντα ολικής άλεσης. Αν έχεις μια γραμμή στο δεξί φρύδι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις απλά κόβοντας τον καφέ, τα καυτερά φαγητά και το αλάτι. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο θα πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς τον γιατρό σου.

  • Γραμμή στο αριστερό φρύδι.

315-600x600

Όπως και η γραμμή στο δεξί φρύδι, έτσι και η γραμμή στο αριστερό φρύδι συνδέεται άμεσα με την σπλήνα. Αν υποπτευθείς κάτι σοβαρό, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον γιατρό σου.

Σε αντίθεση με το συκώτι, η σπλήνα μπορεί να ενδυναμωθεί με το κατάλληλο φαγητό. Όπως το πάγκρεας έτσι και η σπλήνα διεγείρονται από τα γλυκά. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Κάποια αποξηραμένα φρούτα είναι η ιδανική επιλογή.

  • Γραμμή στην γέφυρα της μύτης.

413-600x600

Αυτή η γραμμή με εποχιακές ή όχι αλλεργίες. Επίσης, συνδέεται και με την λίμπιντο. Αν έχεις αυτή την γραμμή μπορεί να έχεις μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η ζωή σου και γίνει πιο ευχάριστη.

  • “Το πόδι της χήνας”

511-600x600

Είναι σημάδι ότι χαμογελάτε με όλο σας το πρόσωπο, το οποίο σίγουρα είναι καλό. Σχετίζεται όμως και με την όραση. Αν κλείνει συνέχεια τα μάτια σου για να δεις το κινητό σου, να δεις τηλεόραση ή να κάτσεις στον υπολογιστή μπορεί να βαθαίνεις τις ρυτίδες αυτές.

Επίσης, αυτές οι ρυτίδες συνδέονται με το στομάχι, τα νεφρά και το συκώτι. Μπορεί να είναι ένδειξη ότι τα όργανα αυτά είναι αδύναμα και πρέπει να φτιάξετε την διατροφή σας για να ενδυναμωθούν.

  • Σακούλες κάτω από τα μάτια.

611-600x600

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια συνδέονται με τα νεφρά. Μπορεί να υποδεικνύουν αδύναμα νεφρά, που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με φρούτα, λαχανικά και πολλά υγρά.

Επίσης, συνδέονται και με την κακή κατάσταση του κυκλοφορικού συστήματος του σώματος. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με διάφορες ασκήσεις όπως yoga ή μασάζ. Φυσικά αν δείτε ότι δεν υπάρχει βελτίωση πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

  • Ευαίσθητες περιοχές στα μάγουλα.

710-600x600

Η δυσχρωματοψία ή η ευαισθησία στα μάγουλα μπορεί να είναι ένδειξη προβλημάτων με το πεπτικό σύστημα, το οποίο αντιμετωπίζεται με αλλαγή της διατροφής.

Επίσης, μπορεί να συνδέονται και με προβλήματα στους πνεύμονες. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις με φυσική άσκηση και φωνητικές ασκήσεις. Αν, όμως, δεν υποχωρούν τα συμπτώματα πρέπει άμεσα να πάτε στον γιατρό σας.

  • Κόκκινο σημάδι στην μύτη.

86-600x600

Η μύτη συνδέεται άμεσα με την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα. Το κόκκινο σημάδι στην μύτη μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα με την πίεση του αίματος.

Όσον αφορά την υγεία της καρδιάς το κόκκινο σημάδι σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις τα καυτερά φαγητά, το αλκοόλ και τον καφέ. Τα φαγητά που περιέχουν πολλά λιπαρά οξέα, όπως το αβοκάντο, είναι πολύ καλύτερα.

  • Οι γραμμές γύρω από το στόμα.

99-600x600

Οι γραμμές αυτές συνδέονται με το παχύ έντερο. Τα περισσότερα προβλήματα σε αυτό το σημείο του σώματος αντιμετωπίζονται με κατανάλωση περισσότερων φυτικών ινών, βιταμίνης D, πολλών υγρών και φυσικής άσκησης.

  • Οι γραμμές του χαμόγελου.

107-600x600

Αυτές οι γραμμές μπορεί να σημαίνουν δυο πράγματα. Πρώτον, ότι γελάτε πολύ, οπότε σε αυτήν την περίπτωση συνεχίστε ότι κάνετε. Δεύτερον, μπορεί να συνδέεται με αδύναμο πάγκρεας. Κάποια φαγητά που κάνουν καλό σε αυτή την περίπτωση είναι τα κεράσια, τα μούρα, τα σταφύλια, το σκόρδο και το σπανάκι.

  • Οι γραμμές στο άνω χείλος.

1111-600x600

Αυτές οι γραμμές εμφανίζονται κυρίως στους καπνιστές. Μπορεί, όμως, να υποδεικνύουν προβλήματα με την σπλήνα. Σε αυτήν την περίπτωση εμπλουτίστε την διατροφή σας με λαχανικά, όπως καρότα και κολοκυθάκια.

  • Σημάδια πάνω στα χείλη.

1210-600x600

Τα σημάδια αυτά έχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις. Αρχικά, θα μπορούσε να είναι ένδειξη προβληματικού κυκλοφορικού συστήματος. Μπορεί, όμως, να σχετίζεται και με το παχύ έντερο. Αυτό αντιμετωπίζεται με κατανάλωση περισσότερων φυτικών ινών.

  • Οι γραμμές στον λαιμό.

138-600x600

Τις περισσότερες φορές οι γραμμές στον λαιμό συνδέονται με τον θυρεοειδή αδένα. Αυτό αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή και με την μείωση της γλουτένης στην διατροφή.

  • Οι γραμμές γύρω από την ίριδα του ματιού.

146-600x600

Οι γραμμές γύρω από την ίριδα μπορεί να είναι ένδειξη υψηλής χοληστερίνης, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά. Μπορείτε να μειώσετε την χοληστερίνη σας με την υιοθέτηση πιο υγιεινής διατροφής.

  • Φλέβα που ξεχωρίζει δίπλα στο μέτωπο.

157-600x600

Αυτό μπορεί να σχετίζεται με υψηλή πίεση του αίματος. Η μείωση του στρες μέσω της άσκησης και η υγιεινή διατροφή μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της πίεσης του αίματος.

  • Η γραμμή στο κάτω χείλος.

169-600x600

Ανέχεις γραμμή στο κάτω χείλος ίσως να συσσωρεύεις πολλά αρνητικά συναισθήματα. Αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακό για την υγεία σου, οπότε καλό θα ήταν να εκφράζεις τον θυμό και την στεναχώρια σου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις γραμμές και τις ρυτίδες. Πείτε μας παρακάτω.

Με το δώσετε σημασία στις γραμμές και στις ρυτίδες του προσώπου σας, μπορείτε να ξεσκεπάσετε πολλά από τα μυστικά του σώματός σας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *