Οι «γουναράδες» ευχαριστουν την ΕΠΣ Καστοριάς – Εφεδρική έδρα το Άργος

kastoria-dakk-696x390

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, Δημήτρη Τριανταφύλλου, στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης και στον δήμαρχο του Αργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου.

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, Δημήτρη Τριανταφύλλου και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης.

Το Δ. Σ. του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια, τόσο τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, για το αμέριστο ενδιαφέρον και τις αστραπιαίες ενέργειες τους, για την εξασφάλιση της χρήσης του Δ.Α.Κ. Καστοριάς από την ομάδας μας, κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ.Κ.”ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς τον δήμαρχο του Αργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου

Το Δ. Σ. του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια, τον δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου, για την πρόθυμη παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού προς την ομάδα μας, σε περίπτωση που χρειασθεί να χρησιμοποιηθεί από αυτή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *